Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Julegran

Publicerad 2012-11-30 19:25:20 i Allmänt,

Idag vart det inget jobb för både jag och Nico hade feber och kände oss krassliga på morgonen. Mådde något bättre senare på dagen och eftersom Nico tycks ha lika mycket energi som vanligt oavsett temperatur så kände jag att han behövde få komma ut lite. Så vi tog en liten sväng förbi invigningen av nya Sportlife... blev dock längre besök än planerat då Nico vägrade lämna deras lekrum. Han vill tydligen ha en leksaksspis.
 
Så det var mycket tårar när vi tillslut bar iväg honom. När vi kom hem igen kände vi nog båda att man kanske skulle ha tagit det bara lugnt idag.
Trots detta var vi tvugna att julpynta. I vår familj skall det vara klart 1 advent, så upp med lilla granen som Nico hjälpte till att pynta.. han var så stolt och glad.
 
 
Här ser ni granen med den fina julgransfoten som maken köpte, och utanför fönstret ser ni ljusslingan han satte upp idag. Så himla mysigt. Våra julgransljus har effekter också... de kan glittra, pulsera eller blinka som ett jäkla disco.
 
 
Blev lite annat pyntade också. Sedan fick det räcka för dagen. Vi skall ha full rulle med donande i huset i helgen så fick spara på krafterna.
Man har märkts ganska mycket på Nicos humör idag att han inte mår bra. Dels febern och sedan tror jag att alla hans plötsligt  uppblossande eksem gör lite ont. De ser helt hemska ut just nu. Stackars liten. Massa smörjande blir det med salvor.
 
Nu sover han dock och jag skall passa på att plugga medan en gnutta energi finns kvar.
 
Utan att jag här vill förklara närmare omständigheter så vill jag också avsluta med att skriva att jag vill tacka mina föräldrar för att de är så underbara och alltid ställer upp på alla möjliga sätt. Vi är alla tre så tacksamma att vi har er <3

Krassligt

Publicerad 2012-11-29 19:13:48 i Allmänt,

Känt mig lite svag hela dagen och nu på kvällen värker halsen och större delen av kroppen och känner mig halvfebrig. Mitt i alla tankar på min egen ynklighet upptäckte vi dock att Nico hade 39 graders feber och att det blossat upp ilskna eksem över hela kroppen på honom. Fick smörja och bädda ner.
Direkt trött är han dock inte utan ligger och har en högljudd diskussion med Woody. Själv är jag skitseg men måste plugga innan jag och Hampus skall se en film. Imorgon jobb och införskaffning av ljusslinga till julgran.
 
I helgen skall det pyntas och kureras för här har fan ingen tid att vara sjuk

Julgrejer och sötnöt

Publicerad 2012-11-26 19:31:20 i Allmänt,

Idag var det full rulle på jobbet och sedan köra hemmåt i mörker och regn. Jag hatar denna tiden på året då det är mörkt när man åker hemifrån och mörkt när man åker hem, och däremellan så sitter jag på ett kontor utan fönster så det är inget dagsljus alls för min del.
Stannade till på Rusta och Biltema och köpte julgran och prydnader. Har inte haft julgran sedan... vet fan inte om jag haft nån sedan jag flyttade hemifrån. Skall bli mysigt.
 
När jag kom hem hanns det inte med mycket mer än äta innan det var dags för Nico att lägga sig. Han plockade först duktigt upp sina saker och la i rätt låda utan att jag ens sa till och sedan rusade han ut i vardagsrummet och hämtade en flaska vatten och ställde bredvid sängen :) Han vet vad jag brukar glömma :)
 
Nu ligger han i sängen och småpratar med Woody och jag är så kissnödig att jag nästan dör, men vill inte riskera att sabba hans lugn genom att lämna rummet.
När han somnat skall jag rota fram julpyntslådorna och sedan kollapsa i säng. Imorgon är det låång dag på jobbet.
Konstigt nog har jag i all trötthet en slags energi... kanske är det ljuset i slutet av tunneln som hägrar, kanske har jag bara tappat förståndet... man vet aldrig.

Liten trött

Publicerad 2012-11-26 08:31:57 i Allmänt,

Idag på morgonen var vi alla trötta, men jag tror Nico var tröttast av alla. Han bara vägrade att vakna. Satte rumpen i vädret och borrade ner ansiktet i kudden. Jag tog på ny blöja och byxor medan han sov. Han bara småmuttrade och försökte kura ihop sig ännu mer som ett litet foster och hostade då och då.
Tillslut tänkte jag att han kanske är på väg att bli sjuk och bör få vara hemma så jag sa hej då. Men då blev det plötsligt fart på honom. Då gav han Hampus en puss och vinkade hej då till honom och började kravla ur sängen. Så var bara att ta på honom resten av kläderna och ta med honom i alla fall.
 
Själv är jag också trött och frusen och sitter på jobbet och försöker få ordning på tankarna.
 
Måste förresten berätta en sak Nico gjorde igår som jag tyckte var så gulligt. När han hade Melvina på besök gick han och letade upp sin ToyStory t-shirt i tvättkorgen för att visa henne :) Haha.. han är såå stolt över den :)

Aktiv dag

Publicerad 2012-11-25 19:33:35 i Allmänt,

Idag skulle jag egentligen få sovmorgon men runt 9 kände jag mig pigg ändå så gick upp. Sedan spenderade jag förmiddagen med att städa samtidigt som Nico tog sig ett bad (Hampus höll kol så ni inte tror jag lämnar honom ensam i badet). Behövde tvätta hans hår då han igår i ren ilska stoppade fingrarna i halsen och kräktes på sig själv. Torkade då av honom så klart, men ville inte "belöna" med ett bad.
Bada är ju alltid kul så han var nöjd och glad.
 
Efter lunch åkte vi ner till min mamma och pappa där även min bror var. Först busade han en del inne och följde sedan med de av manligt kön ut och lekte ute medan de bytte däck på bilarna... och att vara med morfar blir han alltid glad av. Tillslut tyckte han nog att det var kallt dock så kom in till mig och mamma. Han var dock på lite väl aktivt humör så jag tog med honom hem efter en stund för att han inte skulle riva deras hus.
 
Sedan kom Karin och Malvina, som är lika gammal som Nico, och hälsade på. De hade väldigt kul och Nico var såå nöjd att få besök. Trevligt för mig med att få ha lite vuxensamtal och umgås. Ungarna såg lite film, lekte med bilar och med lera och utforskade allt som fanns i Nicos rum. När de gick blev de puss och kramkalas mellan småttingarna. Såå gulligt :)
 
Efter det var det middagsdags, städning av Nicos rum, lite bus och nu i säng. Han somnade rätt snabbt :)

Nicos alster

Publicerad 2012-11-24 19:37:09 i Allmänt,

Här kommer förresten en bild på Nicos egenhändigt skapade lergubbar.
 
 
Det hann dock falla av ett öra på den ena och en mun på den andra innan jag fick fotat, men fina ändå :)

Vad har hänt?

Publicerad 2012-11-24 19:19:28 i Allmänt,

Jag är dålig på att skriva och när jag skriver är det sällan underhållande numer, jag vet. Misstänker att jag är minst lika tråkig irl också. Har jobbat och skrivit klart en uppsats. Stressat och våndats. Haft ångest och sömnlöshet. Får tankar i mitt huvud som jag inte vet om de hör hemma där eller om det är tröttheten som skapar monster av skuggor.
 
Var på öron-näsa-halsmottagningen med lillen i alla fall. Kunde bara få besked om att han inte har vatten bakom trumhinnorna och fick sedan åka hem igen då det glömts att boka hörseltest. Blir nytt besök nån annan gång.
 
Nico har i övrigt haft inte alltför bra humör det sista. Han verkar trött. Kanske vintermörkret påverkar även små själar. Han pussas mycket i alla fall, och det värmer. Och så länge det går som han vill är han fylld av glädje. Motgångar av olika slag hanteras med skrik i timmar (känns det som).
Fick idag bära honom vrålandes ut ur affären där jag och mamma skulle titta på julpynt.
 
Han var i alla fall glad när vi var nere hos mamma och pappa på eftermiddagen, men började omdelbart skrika när vi kom hem. Fram tills dess jag tog fram setet med modellera och tillbehör. Det var kul tyckte han. Med stor koncentration tog han sin lilla lerklump och satte på ögon, näsa, mun, öron, armar och fötter samt hatt. Lika mycket skrik när lekandet fick avbrytas för middag dock.
 
Fick bli sängen lite tidigare idag eftersom han inte sov något på dagen. Hoppas få illusionen av att ha ett liv en stund på kvällskvisten efter han somnat. Dock sover även maken så blir illusionen av ett ganska ensamt liv.
 
Nu låter jag förjäkla deppig och självömkandes kanske. En sådan dag. En trött dag. En dag då de små kullarna ser ut som berg.
 

LCHF-stuff och icke-sömnen

Publicerad 2012-11-18 02:05:15 i Allmänt,

Eftersom klockan snart är 02 på natten och jag fortfarande inte fått Nico att somna (hurra vad fucking kul), och varje "lägg dig ner och sov" möts av ett ilsket fräsande, så tänkte jag utnyttja tiden till att skriva lite om min första LCHF-vecka.
 
Själva kosten kan man ju sammanfatta med väldigt lite kolhydrater och inget socker. Så inget godis, inga chips, ingen potatis, ingen pasta and so on. Har funkat bra. Kål och broccoli kan ersätta det mesta och när jag blir snackssugen tar jag någon sorts ost eller några nötter. Det jag mest är sugen på är lussekatter, heela tiden, men jag skall hålla LCHF i tre månader så får hålla mig.
 
Om jag gått ner i vikt eller ej vet jag inte för har varken mätt eller vägt, men det känns lite smalare. Lite, kanske nåt kilo eller så. Nu i början har jag dock stundtals kunnat vara lite illamående men det är väl kanske sockerabstinens eller så.
 
Avigast är väl att man får planera lite. Ha med frukost till jobbet och laga olika maträtter till mig och övriga familjen till middag. Men ofta går det att äta ungefär samma.
 
Så, det var det. Nu kan jag beklaga mig lite över den icke-sovande ungen. Trodde ju att jag tack vare min sovmorgon hade fått möjligheten att sova ikapp lite men nu har det förstörts en del kan man ju säga.
La Nico i sängen klockan 19.30. Han gnydde, gnällde och bökade. Sedan somnade han runt 21. Vaknade dock en timma senare och var hysterisk och skulle in i vår säng.
Sedan låg han där och grät, gnällde, slogs och höll på tills klockan var 00.30. Då gav vi upp och tänkte att om vi ser en film kanske han lugnar sig och somnar. Och lugn blev han men inte ett dugg tröttare. Vi tänkte att han kanske var hungrig så han fick youghurt, men inte tröttare.
 
När filmen var slut var klockan strax efter 01. Vi släckte och sa gonatt men han flög skrikandes upp och sprang ut i vardagsrummet och skulle leka. Fick fångat in honom. Då ville han plötsligt in till sin säng istället. Tod tempen och den var strax över 38 så han fick en Ipren.
Nu är alltså klockan strax efter 02 och han sitter/halvligger/bökar/gnäller/grymtar/småskriker i sin säng. Jag hoppas fan han somnar snart och jag hoppas verkligen att detta innebär att han sover extra länge imorgon för om han vaknar runt 06 som han brukar så kräks jag fanimej.

Underbar sovmorgon = produktivitet

Publicerad 2012-11-17 22:17:46 i Allmänt,

Ibland försöker jag minnas hur det var innan jag hade barn. Det går inte. Bara vaga förnimmelser om att kunna sova halva dagarna och festa halva nätterna. Vad tomt det måste ha varit. Utan alla de där små skratten, utan pussarna och utan någon som ropar "hallooo" när man kommer hem. Men ibland behöver man sin sömn och min älskade man såg nu till att jag fick det.
Han tog Nico på morgonen och aktiverade honom så jag fick sova ända till 10. Sedan myste vi lite tillsammans och Nico fick mellis innan de två åkte iväg och gick långpromenad medan bilen var på verkstaden och efter det for de till McDonalds. Under tiden kunde jag plugga i lugn och ro vilket var underbart det med.
Alla frågar varför jag pluggar så mycket när det gör mig så stressad. Men svaret på det är att pluggandet i sig inte gör mig stressad utan det som gör mig stressad är när jag inte kan få plugga. Själva pluggandet är som meditation för mig, avkoppling. Jag njuter av att studera.
 
När de kom hem igen var Nico så här pigg:
 
Så medan han sov kunde jag skriva klart större delen av uppsatsen. När han vaknade skulle jag åka och handla och jag gjorde mig beredd på att antingen få ta med honom eller se hur han bröt ihop totalt, men för första gången i världshistorien så vinkande han glatt hej då och jag kunde åka själv!
Sedan var det middagslagning och middagsätande innan min lillebror kom på besök. Var mycket trevligt och Nico var väldigt glad och gjorde allt för att allas uppmärksamhet oavbrutet skulle vara riktad mot honom.
 
Nattningen tog trist nog 1,5 timma men det berodde till stor del på att Nico är förkyld och blir ledsen av sitt eget snorande när han skall somna. Jag har nu efter det att han somnat i alla fall lyckats färdigställa uppsatsen helt. Se så produktiv man kan vara om man bara får lite sömn och egentid! En hel uppsats på en dag. Duktiga mig :)
 
Och Tack Hampus!! <3
Imorgon skall jag återgälda det hela genom att ta Nico på morgonen och åka och hälsa på min mormor och morfar, och så kan Nico få gunga lite på lekplatsen utanför dem också.

Hemma efter stressig dag

Publicerad 2012-11-16 17:50:01 i Allmänt,

Varit på vårdcentralen och träffat en trevlig liten doktor. Han hade dels vardagskläder på och dels så frågade han mycket icke-heteronormativt om jag hade en partner och vilket kön denne hade. Om min åkomma kunde han dock inte säga mycket. Ingen infektion i kroppen så antagligen allergi eller så har jag gnagt på mig själv i sömnen. Snart kommer rubrikerna i tidningen: "LCHF fick kvinna att äta upp sina egna läppar i sömnen" :)
 
Efter läkarbesöket var det full rulle till jobbet där jag höll en intervju inför min pedagogikuppsats och sedan hade möte. Tiden gick snabbt och sedan var det bara att hoppa in i bilen igen och hämta en sådär lagom inte-alls-glad unge på dagis. Först var det att han ville ha godis i affären som orsakade utbrott och när vi kom hem så kom inte datorn med film igång tillräckligt snabbt så det var hysteriskt utbrott på golvet.
 
Well well, nu är det dags att diska, laga mat, plugga, natta barn och plugga lite till som gäller. Mitt liv i ett nötskal. Hampus är och hämtar sin bil på verkstaden. Såklart haverade den såklart nu när ekonomin är som sämst. Som ateist tror jag ju inte på någon gud, men nog fan finns det ett litet jävelskap - det tror jag nog.

Lite ris och ros till mig själv

Publicerad 2012-11-16 08:44:11 i Allmänt,

Nu har jag ätit LCHF-kost sedan i måndags. Svårt att veta om det gjort skillnad. Tyckte byxorna satt lösare efter några dagar men idag är den helt uppsvullen så jag ser gravid ut. Känner mig lite duktig i alla fall. Har inte känt av så stort sockersug heller. Mitt sug efter bullar, helst lussekatter, är större.
 
Idag känner jag mig dock lite usel. Hade några fria timmar nu på morgonen efter dagislämning eftersom jag väntade på min tid på vårdcentralen och inte skulle till jobbet med en gång. Tänkte sätta mig och plugga (BEHÖVS!!) men var seg och slösade bort tiden på att bara glo på bloggar. Kunde gått en promenad också. Det är jag jättsugen på nu men hinner nog inte. Fan.
 
Skall till vårdcentralen eftersom min underläpp svullnade upp jättemycket igår och jag hade stor blodröda utslag på insidan. Idag är svullnaden nere nästan helt men utslagen finns kvar. Känns nästan pinsamt att gå till vårdcentralen då, men kanske lika bra. Fast Hampus tror att jag bitit mig i sömnen.... tydligen gnager jag i sömnen en hel del.
Tog en bild på utslaget men den tänker jag inte dela med mig av för blixten lyste upp lite väl mycket så varenda por och hårstrå syns, vilket gör att det ser ut som jag har varulvsbehåring och acne... och grisnäsa då bara nederdelen av den syns.
 
Lämningen av Nico på dagis gick... inte alls så bra. Han ville ha med Woody till dagis och var helt hysterisk när han inte fick det. Bar in honom gallskrikandes. Han lugnade sig dock efter en stund.
 
Så, nu skall jag åka om en kvart och har inte ätit frukost och är inte påklädd. Min planeringsförmåga och prestationsförmåga idag är under all kritik.

Tjolahopp

Publicerad 2012-11-14 09:45:35 i Allmänt,

Lite seg idag men inte så det stör. Konstigt nog för jag sov knappt alls i natt. Kände att jag verkligen behövde sova så lånade en tablett av H, men inte somnade jag av den. Istället blev jag underligt pigg och gick upp flera gånger i natt för att jag hörde konstiga ljud. Nico kom inpromenerande runt 02 också och sedan sov han i vår säng, och jag sov på ca 30 cm säng. Men det var mys ändå.
 
Nico var annars superduperglad igår. Han busade runt och skrattade för sig själv hela eftermiddagen. Jag la honom en halvtimma tidigare än vanligt och han somnade snabbt så jag var fri från kl 20, vilket var härligt.
Han var på glatt humör även i morse så dagen började bra.
 
Känner lite sådär ljus i slutet av tunneln på något sätt. hade vart ännu roligare om vi inte hade haft ekonomin from hell just nu, men det skall väl ordna sig snart det med.

Hej hej

Publicerad 2012-11-12 12:56:22 i Allmänt,

Igår hade jag litet sammanbrott. För lite sömn, för mycket stress och efter ett tag klarar jag inte mer utan får ett litet bryt under en dag eller två.
Nico mår bra i alla fall. Han busar och står i. Får leka hos mormor och morfar nästan varje dag vilket han tycker är skitkul. Klart man har det gnagande dåliga samvetet hela tiden nu när varken jag eller H är på topp så det inte blir speciellt många utflykter och sådant. Dock försöker jag trösta mig med att han tycks vara glad och må bra. Han får mycket pussar och kramar i alla fall. Kärlek är ju alltid nåt :)
 
 
Trött Nico ser på film i sängen tillsammans med Woody innan han skall sova efter lunch.
(ja våra kuddar saknar örngott till stor del... måste köpa fler när jag får ork)

Stolt liten kille

Publicerad 2012-11-09 10:05:13 i Allmänt,

Imorse var vi trötta kan man ju säga. Nico kom traskande in till oss mitt i natten och sov sedan i vår säng och när väckarklockan ringde ville varken jag eller han gå upp. Tillslut kunde jag dock locka med att han skulle få ha på sig sin nya t-shirt med figurerna från ToyStoy på.
 
Köpte dessa tre t-shirtar på nätet begagnat. 100 spänn för alla tre inkl. porto. Och Nico älskar dem alla då han gillar både ToyStory och Gustav.
 
Det var den gröna till höger som han hade på sig idag och innan vi kom hemifrån höll han på att riva ner hela spegeln i hallen för att han skulle kunna titta på sig själv iklädd sin fina t-shirt. Slutade med att jag fick springa och hämta hans spegel så han fick titta innan jag fick honom ut genom dörren.
När vi kom till dagis rusade han genast in och visade upp den för fröknarna. Pekade stolt <3 Min goa unge.

För mycket

Publicerad 2012-11-08 20:31:03 i Allmänt,

Idag blir det inte mycket jag skriver för jag är för trött och har för mycket att göra/ha i huvudet, vilket illustreras bäst av det faktum att jag nästan bröt ihop och började lipa när Hampus sa att vi behövde köpa ny ketchup - för allt jag hörde var: "En sak till att göra! En sak till att komma ihåg!". Behöver fan en paus som aldrig kommer. Och på allt skall man ha dåligt samvete över att man inte är en glad och pigg mamma för tillfället.

Sömnlös natt

Publicerad 2012-11-07 20:03:55 i Allmänt,

Nico hade en riktigt jobbig natt. Vaknade och grät hela tiden och i drygt en timme runt midnatt var han helt hysterisk och bara skrek. Sedan fick han reklambladet med Buzz och var nöjd ett tag, men låg i vår säng och skulle titta på det i evigheter - nåde den som tog det ifrån honom! Så jag och Hampus har varit helt döda idag, Nico ganska oberörd.
 
Medan Nico var på dagis så pluggade jag. Fick lite gjort i alla fall. När jag sedan hämtade honom så hälsade vi på mamma en stund. De hade tagit upp mitt gamla Lundby dockhus och Nico tyckte det var hur kul som helst att leka med Playmobilgubbarna i huset :)
 
Foto: Monica Hermanson
 

I huset står även kor. Hästar kanske andra skulle kalla det. Det spelar dock ingen roll hur ofta man försöker tydligt artikulera: "Nej Nico det är en HÄST.". Han bara tittar på en som om man är lite efterbliven och svarar: "Koo".:)

Buzz

Publicerad 2012-11-06 20:50:00 i Allmänt,

Idag har Nico lekt med sina smurfar som vanligt och upptäckte även glatt att han hade en smurf på sin tröja, vilket han senare stolt visade sin mormor.
 
När vi var hos mormor och morfar på besök visade han också tydligt vad han önskar sig i julklapp. De hade en leksakskatalog han skulle titta i med efter att han upptäckt bilden på en Buzz-docka (Toy Story) så fick ingen vända blad. Han pekade och babblade lyckligt. Sedan rev han till med ut bilden och skulle ha med sig.
När vi kom hem tog han bilden på Buzz och sprang och visade den för sin Woody-docka! Så sött <3
Så nu letar jag Buzz på Tradera och hoppas komma undan med att betala lite mindre än de 699-899 kr de kostar i affärerna :/
 
Nu har Nico strax somnat och jag skall läsa Keplers nya :)
 

Svar på fråga

Publicerad 2012-11-05 08:55:36 i Allmänt,

Fick en fråga om var fiskespelet/fiskepusslet är köpt. Det är köpt på Biltema för strax under 40 kr - och är väl värt pengarna :) Var som sagt var mycket uppskattat och det är ju så kul att det vanliga pusslandet får ännu en komponent i och med uppfiskandet av bitarna efteråt. Skulle gärna hitta fler sådana.
 
Vet inte om de hade lite olika varianter för det på bilden hämtad från Biltemas hemsida har inte exakt samma motiv som det Nico har.

Han har inte ärvt det från mig

Publicerad 2012-11-04 18:56:09 i Allmänt,

Idag har jag haft städardag. Har röjt och donat i kök och i Nicos rum. Plockat i alla de där högarna av "jag lägger det här så länge"-grejer. I Nicos rum plockade jag bort allt han inte leker med längre (medan han sov) och la allt i lådor så var sak har sin plats.
 
 
Fick upp hans mätsticka på väggen. Så här kan ni se hur lång han var idag. 94 cm ungefär.
 
 
Fick också upp förvaringsgrejen som skall hänga i taket och kunde lägga i de minsta nallarna i den.
 
 
Hans garage kom upp från golvet och så lades alla Playmobil och smurfgrejer i lådan jag köpte på Biltema.
Döm om min förvåning när det sedan visar sig att Nico är väldigt duktig på att städa efter sig! Jag bara sa att innan du leker med något annat plockar man undan, och när man lekt klart så städar man bort allt - och då gjorde han det! :) Min duktiga unge!
 
Idag har han också lekt med sitt fiskespelspussel.
 
 
 
Inte världens bästa bilder kanske men man ser nog hur glad han är. "Titta!" ropar han lyckligt för varje fångad fisk :)
 
Nu har han precis badat och jag skall se om man kan få på en blöja innan han kissar ner hela huset :)
Har varit en bra dag ändå. Känns bra när man känner att man fått gjort saker.

Myseftermiddag

Publicerad 2012-11-03 19:10:02 i Allmänt,

Har haft en riktig mysig eftermiddag men ett busigt barn. Han har målat på sin nya griffeltavla, fiskat med magnetspö i sitt nya lilla fiskespel, lekt med smurfar och busat med oss i sängen.
Plötsligt gick han också ut i köket och kom tillbaka med ett paket Marie-kex. Sedan gav han mycket högtidligt mig ett kex, sedan Hampus ett kex och sedan tog han ett själv innan han gick tillbaka och ställde paketet där det skulle vara i köket. Blev helt rörd. Både av hans generositet och att han faktiskt ställde tillbaka det <3 Gullungen min <3

Utflyktsdag med Nico

Publicerad 2012-11-03 16:27:41 i Allmänt,

Nico hade mycket energi på morgonen så kände att han behövde komma ut. Så mamma och jag tog med honom till Torp där han fick äta lunch på McDonalds och sedan kollade vi på leksaker och slutligen fick han vara med på prova-på-aktiviteter med Hoppis och skuttis.
 
Blev en del spenderade pengar. Han hittade ett gosedjur han skulle ha och så fann jag på Coop på rea en box med Playmobil hästar och ryttare och en låda med "budget-Brio" tågbana. Kanske han får det i julklapp eller så kanske han får det nån regnig tråkig dag. Sedan var vi på Biltema också där jag köpte ett pussel som också funkar som fiskespel samt ett staffli med griffeltavla och whiteboard. Tänkte köpa modellera också, men så ångrade jag mig i sista stund.. men nu ångrar jag att jag ångrade mig :)
 
Nico hade väldigt kul på Hoppis och skuttis i alla fall. Kanske främst med de tunnlar och den pilatesboll de hade med sig, och så snodde han till sig en dekorationsballong. Han sprang runt och skrattade och tjöt och var väldigt lycklig... och ville helst inte gå därifrån alls. Själva dansen var han inte med på så mycket dock även om han härmade en och annan rörelse. Varje gång en dans var slut dock så slajdade på knäna in framför alla andra som den lilla spexare han är :)
 
 
 
 

Nico har fått en kompis

Publicerad 2012-11-01 20:34:43 i Allmänt,

På dagis har de nu berättat att Nico fått en vän. En liten jämnårig flicka som han tydligen leker massor med och så berättade de att de två skrattar massor tillsammans. Gjorde oss riktigt glada att höra. En liten vän <3
 
Idag skrevs de sista papprena och huset är sålt. Nu är det över. Nu kan vi gå framåt. Så himla skönt. Vi firade med god mat och sedan busade vi med Nico. Det traditionsenliga buset i sängen. Vi kommer hoppa sönder den sängen en dag.
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela