Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Underbar sovmorgon = produktivitet

Publicerad 2012-11-17 22:17:46 i Allmänt,

Ibland försöker jag minnas hur det var innan jag hade barn. Det går inte. Bara vaga förnimmelser om att kunna sova halva dagarna och festa halva nätterna. Vad tomt det måste ha varit. Utan alla de där små skratten, utan pussarna och utan någon som ropar "hallooo" när man kommer hem. Men ibland behöver man sin sömn och min älskade man såg nu till att jag fick det.
Han tog Nico på morgonen och aktiverade honom så jag fick sova ända till 10. Sedan myste vi lite tillsammans och Nico fick mellis innan de två åkte iväg och gick långpromenad medan bilen var på verkstaden och efter det for de till McDonalds. Under tiden kunde jag plugga i lugn och ro vilket var underbart det med.
Alla frågar varför jag pluggar så mycket när det gör mig så stressad. Men svaret på det är att pluggandet i sig inte gör mig stressad utan det som gör mig stressad är när jag inte kan få plugga. Själva pluggandet är som meditation för mig, avkoppling. Jag njuter av att studera.
 
När de kom hem igen var Nico så här pigg:
 
Så medan han sov kunde jag skriva klart större delen av uppsatsen. När han vaknade skulle jag åka och handla och jag gjorde mig beredd på att antingen få ta med honom eller se hur han bröt ihop totalt, men för första gången i världshistorien så vinkande han glatt hej då och jag kunde åka själv!
Sedan var det middagslagning och middagsätande innan min lillebror kom på besök. Var mycket trevligt och Nico var väldigt glad och gjorde allt för att allas uppmärksamhet oavbrutet skulle vara riktad mot honom.
 
Nattningen tog trist nog 1,5 timma men det berodde till stor del på att Nico är förkyld och blir ledsen av sitt eget snorande när han skall somna. Jag har nu efter det att han somnat i alla fall lyckats färdigställa uppsatsen helt. Se så produktiv man kan vara om man bara får lite sömn och egentid! En hel uppsats på en dag. Duktiga mig :)
 
Och Tack Hampus!! <3
Imorgon skall jag återgälda det hela genom att ta Nico på morgonen och åka och hälsa på min mormor och morfar, och så kan Nico få gunga lite på lekplatsen utanför dem också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela