Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sömnbristen gör sig påmind...typ

Publicerad 2016-06-12 19:36:02 i Allmänt,

Jag trodde det var det att jag slutligen fallit offer för konsekvenserna av de få timmar sömn jag får varje natt men så kom jag på att tröttheten nog mest berodde på att jag fått mens. Det är en så ovälkommen återkomst efter en graviditet. Ångrar nästan att jag inte bad dem ta bort rubbet när de ändå plockade ut bebis. 
 
Ja ja.. i alla fall... Det händer ju inga superspännande saker här, men är bra ändå :) Har introducerat sonen för Harry Potter och är skitkul att vi kan se dem  tillsammans nu och att han älskar dem med. Nackdel 1 - han vill se samma film om och om igen. Nackedel 2 - han är nu rädd att det skall komma dementorer.
 
Syskonkärlek <3
 
Vi var även en sväng och hälsade på min mormor häromdagen. Det var trevligt och Linnea var en solstråle hela tiden tills vi satte oss i bilen och skulle åka hem. 
 
 
Hon är nu världens mest pratsamma unge. Man kan föra "samtal" med henne då hon ligger och jollrar sina små ljud i typ en kvart, minst. 
 
 
 
Idag har sonen haft en kompis här som roat honom så jag har kunnat ta det lite lugnt. Gick runt med en alldeles för varm hoodie bara för att den är ny och så söt. 
 
 
Finns inte så mycket mer att säga.. Nu sover Linnea. Nico ser på Harry Potter och jag tänker läsa lite.
 

Får se om det går..

Publicerad 2016-06-03 20:11:00 i Allmänt,

Försöker blogga från mobilen och det brukar gå sådär bra.
 
 
Jag har fått mer färg... Har väl aldrig hänt förr...
 
Sonen drabbades i början av veckan av en underlig halvdagsmagsjuka som kom och försvann...
 
Och eftersom jag inte lyckas göra mellanslag mellan bilderna nedan får jag berätta om dem här :)
Först den, nästan, ständigt leende Linnéa. 
Sedan sonens och mina utflykter vid skog och hav och så jag lite tillpiffad för en gångs skull inför den trevliga invigningen av det nya torget.  
Och sist men inte minst, Linnéa idag inför sin hörsel koll  (vilket gick bra). I övrigt idag har vi varit på stranden och sedan bara försökt överleva värmen.

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela