Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Julgrejer och sötnöt

Publicerad 2012-11-26 19:31:20 i Allmänt,

Idag var det full rulle på jobbet och sedan köra hemmåt i mörker och regn. Jag hatar denna tiden på året då det är mörkt när man åker hemifrån och mörkt när man åker hem, och däremellan så sitter jag på ett kontor utan fönster så det är inget dagsljus alls för min del.
Stannade till på Rusta och Biltema och köpte julgran och prydnader. Har inte haft julgran sedan... vet fan inte om jag haft nån sedan jag flyttade hemifrån. Skall bli mysigt.
 
När jag kom hem hanns det inte med mycket mer än äta innan det var dags för Nico att lägga sig. Han plockade först duktigt upp sina saker och la i rätt låda utan att jag ens sa till och sedan rusade han ut i vardagsrummet och hämtade en flaska vatten och ställde bredvid sängen :) Han vet vad jag brukar glömma :)
 
Nu ligger han i sängen och småpratar med Woody och jag är så kissnödig att jag nästan dör, men vill inte riskera att sabba hans lugn genom att lämna rummet.
När han somnat skall jag rota fram julpyntslådorna och sedan kollapsa i säng. Imorgon är det låång dag på jobbet.
Konstigt nog har jag i all trötthet en slags energi... kanske är det ljuset i slutet av tunneln som hägrar, kanske har jag bara tappat förståndet... man vet aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela