Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Utflyktsdag med Nico

Publicerad 2012-11-03 16:27:41 i Allmänt,

Nico hade mycket energi på morgonen så kände att han behövde komma ut. Så mamma och jag tog med honom till Torp där han fick äta lunch på McDonalds och sedan kollade vi på leksaker och slutligen fick han vara med på prova-på-aktiviteter med Hoppis och skuttis.
 
Blev en del spenderade pengar. Han hittade ett gosedjur han skulle ha och så fann jag på Coop på rea en box med Playmobil hästar och ryttare och en låda med "budget-Brio" tågbana. Kanske han får det i julklapp eller så kanske han får det nån regnig tråkig dag. Sedan var vi på Biltema också där jag köpte ett pussel som också funkar som fiskespel samt ett staffli med griffeltavla och whiteboard. Tänkte köpa modellera också, men så ångrade jag mig i sista stund.. men nu ångrar jag att jag ångrade mig :)
 
Nico hade väldigt kul på Hoppis och skuttis i alla fall. Kanske främst med de tunnlar och den pilatesboll de hade med sig, och så snodde han till sig en dekorationsballong. Han sprang runt och skrattade och tjöt och var väldigt lycklig... och ville helst inte gå därifrån alls. Själva dansen var han inte med på så mycket dock även om han härmade en och annan rörelse. Varje gång en dans var slut dock så slajdade på knäna in framför alla andra som den lilla spexare han är :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela