Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Aktiv dag

Publicerad 2012-11-25 19:33:35 i Allmänt,

Idag skulle jag egentligen få sovmorgon men runt 9 kände jag mig pigg ändå så gick upp. Sedan spenderade jag förmiddagen med att städa samtidigt som Nico tog sig ett bad (Hampus höll kol så ni inte tror jag lämnar honom ensam i badet). Behövde tvätta hans hår då han igår i ren ilska stoppade fingrarna i halsen och kräktes på sig själv. Torkade då av honom så klart, men ville inte "belöna" med ett bad.
Bada är ju alltid kul så han var nöjd och glad.
 
Efter lunch åkte vi ner till min mamma och pappa där även min bror var. Först busade han en del inne och följde sedan med de av manligt kön ut och lekte ute medan de bytte däck på bilarna... och att vara med morfar blir han alltid glad av. Tillslut tyckte han nog att det var kallt dock så kom in till mig och mamma. Han var dock på lite väl aktivt humör så jag tog med honom hem efter en stund för att han inte skulle riva deras hus.
 
Sedan kom Karin och Malvina, som är lika gammal som Nico, och hälsade på. De hade väldigt kul och Nico var såå nöjd att få besök. Trevligt för mig med att få ha lite vuxensamtal och umgås. Ungarna såg lite film, lekte med bilar och med lera och utforskade allt som fanns i Nicos rum. När de gick blev de puss och kramkalas mellan småttingarna. Såå gulligt :)
 
Efter det var det middagsdags, städning av Nicos rum, lite bus och nu i säng. Han somnade rätt snabbt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela