Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hemma efter stressig dag

Publicerad 2012-11-16 17:50:01 i Allmänt,

Varit på vårdcentralen och träffat en trevlig liten doktor. Han hade dels vardagskläder på och dels så frågade han mycket icke-heteronormativt om jag hade en partner och vilket kön denne hade. Om min åkomma kunde han dock inte säga mycket. Ingen infektion i kroppen så antagligen allergi eller så har jag gnagt på mig själv i sömnen. Snart kommer rubrikerna i tidningen: "LCHF fick kvinna att äta upp sina egna läppar i sömnen" :)
 
Efter läkarbesöket var det full rulle till jobbet där jag höll en intervju inför min pedagogikuppsats och sedan hade möte. Tiden gick snabbt och sedan var det bara att hoppa in i bilen igen och hämta en sådär lagom inte-alls-glad unge på dagis. Först var det att han ville ha godis i affären som orsakade utbrott och när vi kom hem så kom inte datorn med film igång tillräckligt snabbt så det var hysteriskt utbrott på golvet.
 
Well well, nu är det dags att diska, laga mat, plugga, natta barn och plugga lite till som gäller. Mitt liv i ett nötskal. Hampus är och hämtar sin bil på verkstaden. Såklart haverade den såklart nu när ekonomin är som sämst. Som ateist tror jag ju inte på någon gud, men nog fan finns det ett litet jävelskap - det tror jag nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela