Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Life is good

Publicerad 2016-05-04 22:32:00 i Allmänt,

Nu har jag två barn varav ett är ett spädbarn som vaknar på nätterna och ibland kan gråta i timmar - så jag borde vara utmattad... men jag är mest bara lycklig. Känner mig sjukt energisk för att vara mig, och framför allt för att vara en mig som väcks vid 06 varje morgon.
 
Dagarna rullar på med att vakna tidigt och mata Linnea som sedan somnar om. Se till att Nico äter frukost och blir klar inför dagis (dit maken oftast kör honom). Sedan tar jag det lugnt till ca 10 för att efter det städa och greja här hemma. 
När Nicos hämtats försöker jag varva tiden mellan att ta hand om Linnea och leka med honom, tyvärr kan dock Linnea ta lite extra tid vilket jag försöker kompensera genom att jag hittar på mer med Nico på helgerna. 
 
Även om huset inte är pedantiskt städat och det alltid finns saker att göra så är det mer städat än jag någonsin haft det om man ser på helheten. Känner mig nöjd med mig själv och med tillvaron. 
 
Och så lite bilder på det...
Nico och jag  var på picknick (ja, egentligen Linnea också men hon sov i sin vagn)... vilket innebar att gå ca 200 m och sedan sätta sig på en solmadrass och dricka cola :)
 
Två glada barn som busar :)
 
Sonen tog kort på mig då vi var och promenerade i Sundsby
 
Bebismys <3
 
 
Två små bebisfötter i ansiktet :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela