Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fullt upp

Publicerad 2016-05-17 19:39:40 i Allmänt,

Varför är det när man är "ledig" från sitt jobb som man har som mest att göra? Känns som om jag har fullt upp varje dag och kalendern är full av anteckningar.
Allt från aktiviteter med sonen till möten och städning. Nu har jag också fått tummen ur att konatkta alla vi behövde kontakta för att få offerter  för det vi vill göra i trädgården och har bokat in möten för detta. Och mitt i allt detta skall man även ta hand om en bebis...som tack och lov är väldigt lätt att ta hand om 75% av tiden. 
 
I söndags tog jag med Nico och hans kompis Elin till skogsmulle, vilket var väldigt lyckat. Efter det lekte han hemma hos henne i några timmar och jag kunde ta det lite lugnt (fast hade en del städ som jag pysslade med).
 
 
Igår småpysslade jag hemma under dagen och samtalade med olika hantverkare och liknande för att boka in möten, och på kvällen var det föräldramöte på skolan som Nico börjar på efter sommaren. Förskoleklass. Han kändes plötsligt så stor... lite läskigt. 
 
Idag har jag smågrejat hemma men Linnea har haft en sådan där dag då hon mest har ont i magen och är missnöjd så blev inte lika mycket gjort som jag hade önskat. 
Hon är extremt söt när hon sover i alla fall :) och för all del, hon är ett söttroll även vaken :)
 
 
 
För att inte sonen skulle känna sig helt förbisedd så fick maken ta paus i sitt arbete (han jobbar hemma typ dygnet runt med nåt jobbprojekt just nu) och passa bebis så jag kunde gå ut och leka med sonen. Blev gungande, försök till Tennis och fotbollsspelande... vilket innebar mycket kringrusande på gräsmattan så jag var halvt asmatisk av utmattning efteråt... men var kul att se honom så glad och bra för mig att få röra på mig :).
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela