Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det värsta jag vet

Publicerad 2016-05-04 22:41:30 i Allmänt,

Nu skall jag inte vara sådär positiv hela tiden utan får jämna ut det hela med att lista lite av de saker som är det värsta som jag vet.
 
1. Doften av persika
Och nu menar jag inte om jag luktar på en riktig persika utan den doft som "persikodoftande" tvålar och sköljmedel har. En gång dejtade jag en kille som hade persikotvål... jag sa att han fick antingen kasta den och skaffa en annan eller så kunde vi inte ses mer. En av de värsta sakerna som finns är när jag köper kläder från Tradera och när jag får hem dem luktar de av persiko-sköljmedel. Jag får hålla andan och rusa in med dem till tvättmaskinen omedelbart.
 
2. Människor som smyter sig genom att hålla för ena näsborren och blåsa ut snoret ur den andra.... speciellt de som gör det på gator och torg.
Jag typ nästan kräks när jag ser folk göra det, och jag menar det verkligen. Jag kan få kväljningar och börja hulka av att se det. Använd en bit papper och snyt dig som vanligt folk för fan!
 
3. Människor som kommer hem till mig och går in barfota...
Jag har en grej när det kommer till fötter. Jag hatar dem. Fötter är skitäckligt. Så har väldigt svårt för när människor kommer hem till mig och går barfota, speciellt om det är manliga fötter. Än värre om de får för sig att lägga upp dem på bordet. Fötter skall helst aldrig synas och aldrig röras vid när någon annan ser på. Så är det bara. 
 
4. Att FK har tak på föräldrapenningen.
Man tror så käckt att man skall få ut ca 80% av sin inkomst men så visar det sig att man tjänar för mycket och att det finns ett jäkla tak. Så jag får verkligen inte alls ut 80% av min inkomst utan kanske 60% av min vanliga inkomst... och det är en jäkla skillnad :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela