Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Skit

Publicerad 2016-01-15 09:57:40 i Allmänt,

Idag tänkte jag dela med mig av gårdagens skit helt enkelt. 
 
Tog del av nyheten att en av mina absoluta favoritskådisar, mannen med den mest underbara rösten någonsin!, gått bort - Alan Rickman :(. Förutom att jag såklart älskade honom i Harry Potter filmerna så tror jag min kärlek för honom framför allt startade i och med Robin Hood. Jag tyckte också att han var helt fantastisk i Dogma, och även i den kanske något mindre kända filmen Snow Cake. 
 
Bromsarna på min bil har låtit skumt ett tag och igår låste de ihop sig helt. Tog bilen till verkstaden och pga av att jag väntat så länge får se byta hela skiten och det kommer kosta apa. Kändes mindre kul. 
 
Slutligen såg jag delar av partiledardebatten (av misstag i princip då jag sällan ser på sådant då jag alltid blir så förbannad) och ser hur Jimmy Åkesson står och har mage att säga att sexuella trakasserier av kvinnor är ett nytt problem som kommit i och med invandringen...!!?? WTF!!?? Ok för att han inte är kvinna och inte själv upplevt det hela men har han ens tittat sig omkring under sin uppväxt/sitt liv? Känner han kvinnor? Har han talat med kvinnor? Det är väl för i helvete inget nytt problem. Dumfan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela