Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Möten och planering

Publicerad 2016-01-18 18:14:09 i Allmänt,

Idag har jag haft en riktigt usel dag. Sonen vägrade gå till förskolan och bebisen i magen har levt loppan och sparkat sönder mig inombords hela dagen. Dessutom ligger hon väääldigt långt ner trots att det är två månader kvar så det typ känns som om hon skall ramla ut när som helst... och det trycket neråt hela tiden är jävligt påfrestande.
 
Skall ta en sväng till IKEA nu i veckan och köpa spjälsäng och det sista för vette fan hur länge till jag överhuvudtaget kommer vara mobil. Sover ju knappt heller så går runt i sömnen dagtid.
 
Efter att ha skickat arga mail hit och dit så har vi nu möten på gång med både förskola och den skola han byter till efter sommaren. Hoppas få till en bra plan så det lugnar ner sig.
 
Har även skickat mail till Auroramottagningen (för förlossningsädda - de som beviljar kejsarsnitt). Är såå upprörd på dem. Det är alltså två månader kvar på min graviditet och det enda jag hört från dem är att de tagit emot de två remisser som MVC skrivit till dem (varav den ena var för läänge sedan och den andra i mellandagarna). Remisserna förklarar ju liksom hur rädd jag är, att jag har panikångest hela tiden och inte kan jobba pga det och att hela jag är ett vrak av att inte få besked. Jag har dessutom mailat dem tidigare utan att ens få svar. Idag försökte maken ringa dem men fick till svar att man inte får lov att ringa dem utan enda möjligheten är just mail.... så fick maila dem igen trots att de tydligen har för vana att bara ignorera dem. Hysterisk = jag. 
 
All oro och allt att tänka på gör mig ännu tröttare så har liksom nickat till sittande och liggande lite överallt hela dagen. Tack och lov kunde sonen få lite lek hos sin mormor och morfar idag, och jag kunde få mat. <3
 
Imorgon jobbar maken och då jag övertalat sonen att gå till förskolan så kan jag förhoppningsvis få sovmorgon och sedan ta det ganska lugnt, med inslag av städ. Resten av veckan är det en hel del möten så blir ingen riktig ro då. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela