Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Att män ger sig på kvinnor är inget "invandrarproblem"

Publicerad 2016-01-11 19:07:11 i Allmänt,

Jag kan bli FRUKTANSVÄRT trött på människor som skall tala om invandrares dåliga kvinnosyn, och få det att verka som om det är ett "invandrarproblem" när unga män ger sig på unga kvinnor på stan....
Ännu underligare blir det när de som förfasas vanligtvis skiter totalt i kvinnors rättigheter, men då de kan skylla på någon annan då skall det minsann engagera.
 
För jag har under mitt liv råkat ut för otaliga sexuella övergrepp och trakasserier av olika grad och art - och enbart av svenska män. 
Jag har råkat ut för våldtäkt och mer eller mindre påtvingat sex - svenska män
Jag har i högstadiet tryckts in på toalett och tafsats på flera gånger - svensk man
Jag har tafsats på då jag somnat på skolresor, övernattningsfester och hos vänner/bekanta - svenska män
Jag har tafsats på då jag somnat på en buss - svensk man
För att inte tala om de händer på rumpa och bröst man fått utstå VARJE gång man varit på krogen . av svenska män
Och jag är inte direkt ensam om att ha ett oändligt lager av berättelser om svenska män som inte respekterat kvinnors gränser och rätt till sin egen kropp.
 
Underligt nog när detta kommer på tal så vrålar de svenska männen - INTE ALLA MÄN! och vägrar ta kollektivt ansvar för en jävligt unken kvinnosyn som uppenbarligen är välspridd och i det närmaste socialt accepterad (va fan en klapp på rumpan skall man väl ta som en komplimang.. eller?).... men plötsligt om det framkommer att det är män från ett annat land/kultur så skall ALLA män med samma ursprung stämplas och misstänkliggöras (och helst inte få komma in i landet bara ifall om att...).
 
Och vet ni vad jag tror... att en hel del av de som nu pekar finger åt de "hemska invandrarna med sin hemska kvinnosyn" är just de där killarna som hävt i sig öl med grabbgänget och passat på att greppa lite rumpa på tjejen framför i barkön, kanske till och med high five:at lite med grabbarna efteråt.... 
Men för min del så är en oönskad hand på rumpan en jävla oönskad hand på rumpan - oavett vem den handen sitter på... så kom inte och tro att ni är så jävla mycket bättre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela