Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sjukt barn och städning

Publicerad 2016-02-25 11:52:29 i Allmänt,

Nico har fått någon form av influensa och har varit sjuk sedan i söndags, och är fortfarande inte helt bra. Detta innebär att jag trots att jag sover mycket begränsat på nätterna ändå inte kan sova på dagen = akut sömnbrist. Anledningen till att jag inte sover på natten är alltså att magen nu är så stor och tung att det inte finns en ensa sovställning som inte gör ont. Tillslut gjorde jag ett berg av kuddar i natt och satt upp och sov. 
 
Nico är hyfsat pigg trots att han är sjuk, men mer känslig och ledsen än vanligt. Han har virusutslag i hela ansiktet och feber till och från samt extrem hosta. Just nu är han dock nöjd då hans mormor köpte böcker till honom på bokrean, bland annat en stor kartbok för barn som han sitter och studerar hela tiden.
 
Trots jobbig foglossning och trötthet har jag försökt ta lite varje dag i huset. I förrgår städade jag sovrummet, igår hjälpte mamma mig med Nicos rum och hans garderob och idag skall fokus ligga på badrummet och den enorma högen ren tvätt som måste vikas och läggas in. 
 
Så det är vad jag sysslar med nu för tiden. Sover, städar, vilar, städar.... osv. 
Om mina planer går som beräknat skall jag vara klar med storröjningen i huset (som tar tid eftersom jag rensar lådor och skåp och allt annat sådant) om ungefär en vecka, och då skall jag packa bb-väska och ställa iordning det sista inför bebis ankomst.... Sedan sova hela dagarna.. kanske ? :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela