Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Rullar fram - både kroppsligt och tidsmässigt

Publicerad 2016-02-29 21:26:59 i Allmänt,

Sonen var tillbaka på dagis idag så jag kunde ha en lugn morgon. Har idag läst Ahnhems andra bok, Den nionde graven.
Även denna lät inte alls så skoj om man läste på baksidan men denna gång gick jag inte på det, och precis som jag misstänkte var även denna asgrym. Läs den! 
Du kan dessutom välja att läsa dem i vilken ordning du vill, då denna bok är den andra som gavs ut men utspelar sig före första boken. Så valfritt - funkar vilket som. 
 
 
Sedan småpulade jag hemma innan jag åkte till Gökis och handlade lite. En sopborste, en ram, en väggklocka till sonens rum (som han blev skitglad för), enorma tanttrosor så magen slipper irriterande tryck, en t-shirt till sonen, ett par snajsiga neongröna gummistövlar till moi samt två glasmuggar med lock och sugrör. 
Mötte också upp mamma, min moster och min mormor för en fika innan det var dags att hämta sonen.
 
Sedan lite småstädande igen, lite umgås med sonen, badande av sonen och under gallskrikandes protester även insmörjning av hela sonen med feeeet kräm för att förhoppningsvis någon gång detta år få bukt med hans torra eksem. 
 
Nu skall jag ta mig lite sen kvällsmat eftersom sonen snarkar gött innan jag skall sova. Blir en ganska tidig morgon då vi skall till Östra och träffa läkaren och få kejsarsnittsdatumet :o   Imorgon får jag alltså veta exakt vilken dag min bebis kommer! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela