Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sova sova sova

Publicerad 2015-11-12 14:55:04 i Allmänt,

I natt har jag varit så trött man kan vara utan att vara medvetslös tror jag. Sov knappt i natt utan hamnade i någon slags dvala där jag befann mig mellan sömn och vakenhet.
 
Men sonen skulle till dagis på morgonen och jag till MVC så var bara att försöka ta sig ur sängen. Fick förlängt min sjukskrivning och remiss skickas för önskat kejsarsnitt, så nu kan jag andas ut tillfälligt i alla fall. Jag tror det syntes på mig att jag inte mår bra då jag satt där med mörka ringar under ögonen, skakade av nervositet och hade svårt att andas av ångest.
 
Efter mötet på MVC hamnade jag på KappAhl och "råkade" köpa lite mer babykläder. Måste snart sansa mig innan jag har ett lager kläder som räcker till fem bebisar.
 
Sedan jag kom hem har jag halvsovit och tittat på ett avsnitt av IZombie, serien jag hade tänkt bojkotta med fastnade i ändå.. iaf tillfälligt. Varför jag hade tänkt bojkotta den? Kortfattat köpte snubben som gör den serien rättigheterna till en comic som heter iZombie samt rättigheterna till White Trash Zombie och slog sedan ihop dem till en mix som gör att fans från båda håll känner sig arga och besvikna... och då jag älskar WRZ ville jag vara lojal... men så behövde jag min zombiedos.
 
Hoppas mina nya beställda böcker kommer snart också.
 
Annars är planen att jag fan skall lyckas ta tag i städningen (evigt tjat om den) och få ordning. På lördag blir det nog lokal julmarknad och kanske att jag imorgon drar till Gökis (om jag får med någon för är segt att åka själv).
 
Nu är omedelbara planen dock att försöka få tag på min telefon som jag just tappade ner bakom sängen samt hämta sonen från dagis. Skall bara lyckas orka ta mig upp på benen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela