Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

SVU & TLW

Publicerad 2015-05-02 21:35:26 i Allmänt,

Jag spenderade ju några veckor med att se igenom alla asvnitt av Law & Order - SVU, och jag är väldigt förtjust i den serien. Den tacklar många viktiga ämnen och de försöker belysa saker ur olika vinklar (även om jag ärligt får säga att jag ibland kan känna att de inte riktigt får till det när det kommer till vissa ämnen). Den har ju gått i 16 säsonger så den har ju sina ups and downs, men överlag är den sevärd och jag älskar Olivia Benson. Från starten var hon den kvinnliga delen av den duo som serien främst kretsade kring, men nu är hon mer seriens huvudkaraktär. En stark och självständig sådan men som ändå inte maskuliniserats. 
 
Så när jag hade sett klart den serien visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med mitt liv innan jag insåg att jag aldrig sett The L word, så det är nu mitt nya projekt.
 
Förutom att spenderade tid med att se serier och film så sysslar jag med den oändliga uppgiften "röja i mitt hus", planerar inför agar och veckor framöver så att allt som skall göras blir gjort (livspusslet, eller vad kallas det), gör långa shoppinglistor på saker jag vill köpa and so on.
 
Jag funderar även på att ha en loppis för att bli av med alla mina pinaler som jag har liggande men inte längre vill ha. Skall bara försöka få alla dessa pinaler att samlas på ett ställe då det blir så mycket lättare att organisera saker då.
 
Nu skall jag strax avsluta dagen med att se GoT med maken och se fram emot att jag skall få sovmorgon imorgon (yeah right... Nico kommer kräva att jag går upp trots att det är makens morgon).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela