Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nördlådor - ett utlåtande

Publicerad 2015-03-21 18:45:09 i Allmänt,

Bara för att jag skriver sällan numer så betyder inte det att det kommer djupsinnigheter när jag väl dyker upp :) Idag skall vi tala om nördlådor.
 
Som ni som läst tidigare inlägg vet så började jag och maken prenumerera på tre olika nördlådor för ett tag sedan. Detta innebär alltså att man en gång i månaden får en låda på posten innehållandes olika nördiga saker.
 
Vi prenumererade på Loot crate, Nerd block och My Geek box. De två första skickas från USA och den sista från England.
 
Om jag skall rangordna dem så kommer Loot crate sist. Detta baseras på innehållet, för leveransen var alltid snabb och fungerade som den skulle. Dock var det ofta så att det fanns med en riktig cool pryl men i övrigt ganska mycket skräp. Det kändes inte riktigt värt pengarna när det bara var en eller högst två saker man verkligen gillade. Dock är deras t-shirtar oftast ganska coola så det var synd. Vi slutade prenumerera på Loot crate efter två eller  tre månader.
 
De övriga två prenumererar vi fortfarande på och det är svårt att avgöra en förstaplats för om man skulle gå på innehåll så hamnar de nära varandra men My geek box vinner, dock kommer Nerd block alltid snabbt medan vi haft massor av strul med leverans av My Geek box. Med massor av strul menar jag att tre lådor försvunnit på posten så de fått skicka nya som kommit nästan en månad efter beräknad leverans och att en inte kom alls utan vi fick få tillbaka pengarna. Den sista kom dock på utsatt tid så hoppas att de ordnat detta med leveransproblemen nu. Till deras fördel så har de en snabb och trevlig kundservice.
 
Båda dessa har riktigt bra innehåll tycker jag, även om det kan slinka med enstaka produkt som inte intresserar en så mycket. Bra kvalitet dock. Alltid en t-shirt också. Ibland böcker eller unika posters, signerade saker eller andra roliga grejer.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela