Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Massiv shopping

Publicerad 2015-06-15 19:27:06 i Allmänt,

Idag är den första riktiga dagen på min semestervecka. Den har jag spenderat med att sova länge, ta ett lååångt bad då jag använde hårinpackningar, bodyscrubs och allehanda produkter som jag aldrig annars använder då jag ytterst sällan orkar spendera mer än fem sekunder i duschen, fotvård inkl målade tånaglarna (!!! om man känner man vet man att jag haaaatar fötter så detta kan vara andra gången i mitt liv jag målat dem), läste klart sista White trash zombie-boken och umgicks med mamma. Jag har också aktivt försökt att inte tänka på jobbet - satans svårt det där.
 
Det senaste har jag mest läst och lyssnar på Karin & Sara... och en sak till. Fick ju skatteåterbäringen och har gjort det mest naturliga - dvs. köpt orimliga mänger kläder på Tradera. Så mycket att jag faktiskt måste köpa en ny klädställning för att få plats med allt. Men det rör sig inte om enorma summor, vilket är det härliga med Tradera.
 
Att slösurfa på Tradera innebär också en del underhållning och hastiga anfall av vrede. Detta på grund av google-translate-beskrivningar såsom "alla organ har inte samma kvalitet som på bilden" (annons gällande klänning), irriterande särskrivningar, så suddiga bilder att man ej kan se produkten alls, uppenbara fall av färgblidhet samt människor som inte vet skillnaden mellan t.ex. en tröja och en kofta. Den största vreden känner jag dock då människor sniker till sig extra pengar genom att ange en idiotiskt hög fraktkostnad, i stil "Tunt linne som väger noll säljes för 2 kr - fraktkostnad 120:-".
 
Vad är det å för kläder jag har köpt? frågar alla sig nu (antagligen ingen). Jo ser ni, det är en liten kompott av klänningar, linnen, tunikor, koftor och nåt par byxor. Den röda tråden kan dock sägas vara färgglatt och blommigt/mönstrat.
Exempel på plagg jag köpt är:
 
Denna top från märket Heine, som jag aldrig hade hört talas om, älskar jag. Den är så bekväm och fin,
En mysig luvtröja i frotte från märket Chill Norway (som jag inte heller hade hört talas om men nu är lite besatt av)
En Desigual-klänning med så härliga färger. Också ett märke jag blivit lite besatt av, men ofta är de kläderna för dyra till och med begagnade för att jag skall köpa dem - men ibland kan man fynda.
Denna klänning av märket Vera Velour fick jag på posten idag och bilden gör den inte riktigt rättvisa då den har jättefina men mjuka färger. Gillar den skarpt.
Denna Desigual-klänning har jag ännu inte fått hem så får se om den passar då de är lite små i storlekarna.
Väntar också på att få hem denna Rabalder-klänningen som jag tycker är jättefin.
 
Det roliga med att bli Tradera-galen är också att man hittar vilka klädmärken man gillar. Men  kom gärna med förslag om ni sitter inne på info om snygga klädmärken.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela