Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fyra favoriter

Publicerad 2015-06-06 18:23:40 i Allmänt,

I natt kunde jag inte somna utan låg och tänkte på vad jag skulle skriva på min blogg idag, och jag vet att jag hade ett långt och intressant inlägg i huvudet som helt var borta när jag vaknae idag... så istället blir det fyra favoriter. Varsågoda.
 
Favorit nummer 1 - Min nya klänning från Desigual (stavas det så?)
Köpte denna från Tradera och älskar den. Så nu har jag blivit lite besatt av att köpa mer kläder av samma märke. Älskar att de är så färgglada. Den enda riktigt stora nackdelen är storlekarna som är extremsmå. Den jag köpte är en XL och det är precis så att jag kan ha den, och jag har vanligtvis 40/42 så är ju mer en L i så fall.
 
Favorit nummer 2 - White trash zombie
Fick ju denna bokserie (fyra böcker) av maken i födelsedagspresent och är nu inne på bok två. Trots att de är på engelska så sträckläser man i rasande fart för de är så lätta och roliga att läsa.
 
Favorit nummer 3 - senaste avsnittet av Game of Thrones
Vill inte spoila för de som inte sett det senaste avsnittet så valde en "neutral" bild och skall inte gå in på vad det var med avsnittet som gjorde et extra bra, men det var en kombination av olika element som jag gillar skarpt. Ogillar dock väldigt att det bara är två avsnitt kvar på säsongen och att jag sedan måste vänta ETT ÅR!
 
Favorit nummer 4 - Karin & Saras podcast
Just nu är denna podcast min livräddare för det är den som får mig att varva ner och slappna av så jag kan somna varje kväll. Deras härliga röster i kombo med trevliga och roliga samtalsämnen. Dock känns det ju lite surt att jag insåg efter att tag att de precis lagt ner den så att jag när jag lyssnat igenom de avsnitt som gjorts sedan kommer hamna i sömnlöshet igen :(. Dessutom har jag lyssnat så mycket på den att jag liksom skapat en relation till dem. Jag gör ofta så - tittar massor på en serie eller lyssnar på en pod eller så, tills jag tycker att jag känner dem - och sedan drabbas jag en sorg när det tar slut. Framför allt nu då man lämnats i ovisshet med spekulationer kring varför podden slutade. Är Karin och Sara inte vänner mer? Skulle ju vara ren tragik. Att lyssna på dem gav mig hopp om mänskligheten och att det finns sådär härliga vänskapsrelationer, och om deras vänskap är över krossas hela min dröm. På riktigt. Känner mig ledsen över detta... och jag vet ju inte ens nåt om det. Men så är jag ju inte riktigt som jag ska heller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela