Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tillbaka till det vanliga

Publicerad 2015-02-18 18:55:34 i Allmänt,

Om man läste min senaste text så kanske man nu förväntar sig att det skall komma samhällskritiserande och genomtänkta texter på löpande band här... men så fungerar det sällan på denna blogg. Ibland rasar jag över saker och orkar ta lite ställning och engagera mig, men övrig tid handlar det mest om random oviktiga tankar som far genom mitt huvu och vad som hänt till vardags. Ville bara klargöra så att ingen nytillkommen läsare sitter och blir besviken.
 
Oh well... vad är senaste nytt här då?
 
Jag har gått ner 6 kg på 6 veckor. Och nej, det är INTE viktigt att vara smal och blö blä bla, men känner mig ändå stolt över mig själv då jag faktiskt sköter min mat. Ingen svält eller ounnsamhet mot mig själv utan bara mer sansat och genomtänkt kostintag.
 
Igår var jag hos tandläkaren för första gången på 10 år. Det var ett blodbad och tog bort något ton med tandsten, och nu känns mina tänder inte som mina egna och jag blir helt freaked out, och går runt och gör underliga tungrörelser hela tiden som ett annat ufo.
 
Jag tittar fortsatt på ohälsosamt mycket tv-serier och filmer, men så är jag ju så det var ju inget nytt. Law & Order: SVU går jag igenom från säsong 1. Ser också om alla avsnitt av Heroes med maken och är nu inne i början av säsong 2 - eller ser om och ser om, efter typ fem avsnitt i säsong 1 så insåg jag att jag inte sett mer av serien första gången det gick. Jag hade helt enkelt bara inbillat mig att jag sett den serien.
 
Dessutom ligger jag mycket och dagdrömmer och lyssnar på musik - eller ja, fyra låtar som jag lyssnar på om och om igen: Take me to church (Hozier), Human (The killers), Love last forever (Mando Diao) och lite otippat American Girl (Tom Petty)... Detta efter en femdagars fas då jag bara lyssnade på olika låtar av Safri Duo. Jag har en förvirrad musiksmak, men om någon har tips på bra låtar (gamla eller nya) inom min nuvarande fas så tipsa gärna.
 
Vi håller också på med en stor ommöblering och fixar-fas inne i huset. Skall byta rum med varandra och dona för att få det mer praktiskt. Är roligt med hus. Man kan komma på en ny idé och flytta om saker så har man nästan ett nytt hem. Dock innebär det en del inköp och maken är nu på uppdrag för att hämta hem en ny tv-bänk. Vill också köpa nytt köksbord, stolar, 3 skänkar och eventuellt ny soffa så småning om. Steg ett är att åka till Antikladan, så det gör vi i helgen.
 
Det händer dessutom en del mer saker i livet men en del är för privat av helt privata skäl, en del är privat av arbetsmässiga skäl och en del vill jag helt enkelt inte dela med mig om - men måste hinta så att det inte helt verkar som om jag saknar liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela