Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hungerspelen - film numero 3

Publicerad 2015-02-18 19:00:59 i Allmänt,

Nu har jag sett den. Mockingjay Part 1 eller vad den heter. Del tre av fyra i Hungerspels-serien.
 
Om man förväntar sig en genomtänkt analys så kommer man bli besviken. När det kommer till just denna filmserie är jag ett alltför stort fan för att kunna vara objektiv. Jag får liksom bara fram att den är såå bra, och kan omöjligt ta till mig annat.
 
Denna filmen var den hittills bästa och då har jag verkligen tyckt om de två första. Det är snyggare effekter, intressantare handling och mer känslosamt. Allt var bra, förutom att man ville se sista delen med en gång och får vänta ett år.
 
Stör mig dock på att det nu talas om att de skall göra fler filmer om Hungerspelen... typ filmer som utspelar sig innan och efter. Jag hatar när de tar något som är verkligen bra och komplett och försöker mjölka ut mer pengar ur det. Känns som om de kommer förstöra det hela.
 
Jag sa till maken att om jag skriver klart min bok och någon gång säljer rättigheterna så skall jag ha ett stenhårt kontrakt med regler för vad de får göra med det hela... sedan skrattade jag högt åt mig själv och sa att hade de gett mig tillräckligt mycket pengar så hade de kunnat få göra vad fan de ville.. Integritet är INTE mitt mellannamn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela