Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

IKEA och sådant

Publicerad 2015-12-27 20:14:34 i Allmänt,

Idag blidde det liten utflykt till IKEA med mamma, Nico och maken (men har var tekniskt stet aldrig på IKEA utan körde vidare till andra affärer som intresserade honom mer under tiden).
 
Köpte en liten skolbänk till Nico som han kan sitta och måla vid i vardagsrummet och förvara sina papper och pennor i. Köpte tidningsställ och lite annan småförvaring, mer galgar och lyckades hålla mig från att köpa ett nytt badrumsskåp (får bli nästa gång).
 
Väl hemma igen var vi mosiga som fasen men jag fick leka Darth Vader med sonen, en lek som går ut på att jag är Darth och skall stjäla saker och han skall komma rusande och skjuta mig, och sedan fick Hampus bygga bilbana med honom. 
 
Nico har väldigt svårt att hantera lov och andra avbrott från rutinerna samt den omställning det innebär att jag är gravid och en bebis skall komma. Han pendlar både i humör och energinivå hit och dit under dagen och det är svårt att hänga med i svängarna. Egentligen kanske det hade behövts mer tydliga rutiner här hemma, men dels är jag askass på att följa rutiner och dels är det ännu svårare nu då min egen energinivå beror så mycket på hur jag mår för dagen. 
 
Imorgon blir det i alla fall att försöka bygga ihop hans bänk och dona. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela