Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Datorn, TWD och Liseberg

Publicerad 2015-12-12 22:13:33 i Allmänt,

Äntligen fungerar datorn som den ska igen. Efter att under, mycket, lång tid haft en dator som balanserat på gränsen till att krascha så är den nu som ung på nytt då maken rensat, installerat om, tagit isär och rengjort och annat som behövdes. 
 
Vi har också roat oss med att se de avsnitt vi hade missat av The Walking Dead och är nu ikapp. Jag skall inte skriva saker och spoila men vad jag älskar den serien. 
 
Idag har vi haft en lååång dag. Nico var på barnkalas på förmiddagen och efter det åkte vi till Liseberg och mötte upp Ali som sovit hos en kompis. 
Nico var överlycklig och började med att åka Rabalder med Ali ("jag vill åka den som går fortast" sa han innan och log lyckligt efteråt och sa "det var läskigt" - inte mina gener). 
 
Det var mycket mycket folk så han fick bara åka fyra-fem attraktioner. Sedan blev det mörkt och vi hade fullt upp med att inte tappa bort honom i vimlet. Vi hann inte ens med medeltidsdelen men stod i evighetskö för att han skulle få träffa tomten och lämna önskelista. Han vågade till och med sitta och prata lite med tomten!
 
Nu är vi hemma, sonen sover och jag är frusen och har ont i hela kroppen. Nico var i alla fall väldigt nöjd med dagen vilket var det viktigaste... och vi var nöjda med att ha sluppit böter trots att vi stod på 2-timmarsparkering i 5 timmar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela