Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vår första Nerd Block låda

Publicerad 2014-10-20 19:41:17 i Allmänt,

Som jag berättade för ett tag sedan så fick vi ett litet ryck och började prenumerera på en massa nörd-lådor. Och idag kom den första!!!!
 
Men först när jag kom hem så fick jag se att min Etsy-beställda tavla med Guardians of the Galaxy hade kommit, så vi tar en bild på den först. Nu skall det vara inhandlas ram också.
 
 
Sedan kommer vi till den mystiska lådan - som vi öppnade med vördnad..
 
Så här såg lådan ut när den kom... eller ok, jag har tjuvkikat i den...
 
När man öppnade den så såg man detta...
 
 
En Deadpool Bobblehead (som ännu inte kommit ut på marknaden om jag förstod det rätt) och pins med temat Marvel vs. DC Comics (Spiderman, Batman, Wolverine och Superman). Ursäkta att jag glömde vrida på bilden
 
 
Sedan, det coolaste av allt!!! Agent Coulsens Captain America samlarkort! Kopior av de som användes i filmen. En uppsättning med och en uppsättning utan blodfläckar (Ni som sett The Avengers fattar). Samt klistermärken med Jay och Silent Bob.
 
 
Sedan fanns även denna Zeldapåse och denna lilla bok för "Patientanteckningar" från mentalsjukhuset i Batman-filmerna (-serierna).
 
 
Om man öppnade påsen så fann man denna lilla Link och om man öppnade anteckningsboken så fanns denna post-it samling (cool).
 
 
Slutligen fanns det med denna unika t-shirt med Jay och Silent Bob klädda som Batman och Robin. Orkade inte ta kort på hela så ni får bara en liten bit av den där den ligger i lådan.
 
 
Nu ser jag väldigt mycket fram emot att även få Loot Crate och My Geek box på postlådan :) Var väldigt nöjd med denna i alla fall. Sakerna hade helt klart ett värde en bra bit över det man betalar och en del av sakerna är troligtvis ganska svåra att få tag på.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentarer

Postat av: Freja

Publicerad 2014-10-21 00:23:56

Åhh, vill ha! Men med sjukpenning finns inte plats för sådana utsvävningar, en anledning att bli frisk så od som någon...

Svar: Nej det är ju egentligen onödiga pengar, men har fått leva snålt så länge så det är kul med att unna sig lite när ekonomin nu ser bättre ut.Hoppas du blir frisk snart!
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela