Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Meeera saker :)

Publicerad 2014-10-21 19:18:30 i Allmänt,

Just nu verkar vi jag) vara inne i något av en shoppingfas..hehe. Det kanske är det tråkiga hösten som jag känner måste livas upp med lite roliga grejer.
 
Mindre roligt idag var dock att behöva lägga massa tusen på nya vinterdäck, men det var tvungen. Nu är det gjort i alla fall så skönt att slippa tänka på det mer.
 
När jag kom hem väntade paket som gjorde mig gladare dock.
 
Först mössorna jag beställt från Etsy.
Ugglemössan påminner lite om den mössa Nico hade som liten så han vrålade lyckligt "Den är min!". Eftersom jag misstänkt att detta var något som skulle kunna ske så hade jag beställt den i ganska liten storlek så den passade även honom så den får bli hans.
Själv får jag ta halsduksmössan med söta öron. Väldigt nöjd med den med. Värmer nog gott på vintern. Och även om Nico ville ha även den så kunde han hålla med om att det var mest rättvist om vi får varsinn.
 
Dessutom hade ett nytt paket från eleven.se kommit.
 
Två nya Zoya Pixie Dust nagellack. Ett i mer diskret champangefärg och ett i en mörk lila. En ny eyeliner och en ny mascara då jag det senaste halvåret använt små reklamförpackningar :)... och slutligen glittertatueringar :P. Ja, jag kommer alltid tycka om glitter - hur gammal jag än blir.
 
Blev lite besviken då jag skulle köpa hårfärg idag och de inte hade den färgen jag ville ha, och inte på eleven.se heller. Får leta vidare någon annan dag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela