Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ser fram emot helgen

Publicerad 2014-11-05 18:53:53 i Allmänt,

Idag har vi varit på Nicos andra utredningsträff på habiliteringen, vilket gick bra, och efteråt åkte vi och hälsade min min vän karin och hennes dotter som är lika gammal son Nico. Han tyckte verkligen att det var en toppendag, men var riktigt trött när vi kom hem.
 
Mirakulöst nog åt han maten jag lagade! Macaroner och köttfärssås som vanligtvis inte ingår i de få rätter han äter. Han åt mycket också! Gjorde mig lycklig måste jag säga.
 
Appropå mat så skall jag och Karin ut och käka i stan i helgen och sedan se Jonas Gardells föreställning. Ser nästan lika mycket fram emot maten som föreställningen :). Skall till en tapasretaurang och satt och kollade in menyn förut och ville typ beställa allt! Sitter redan nu och planerar min middag för att inte fastna i beslutsångest när jag väl är där.
 
Just nu lutar det åt följande:
Focaccia-bröd med tapenade (heter det så?) till
Baconlindade dadlar
Dumplings
Stekta räkor
Ostbollar
Pasta pesto
... och kanske vitlöksstekta champinjoner också...
Och så en stor drink såklart :)
 
(och då har jag fått sortera bort följande från min lista: miniburgare, bläckfiskringar, mini-fish and chips och kantarelltoast... och då fanns det massor av mer smarrigt på menyn... för att inte tala om efterrätterna... men vette sjutton om man kommer orka få ner någon sådan...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela