Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Litet omdöme kring köpta produkter

Publicerad 2014-11-06 20:38:29 i Allmänt,

Tänkte skriva lite om vad jag tycker om några sminkprodukter jag inhandlat det senaste..
 

Mario Badescu Anti Acne Serum. Jag måste säga att jag är ganska nöjd med denna produkt. Även om jag fortfarande kan få blemmor och småbölder så tycker jag att det minskat rejält och att de försvinner fortare med hjälp av denna. Så kan rekommenderas.
 
 
Garnier BB-cream. En stor besvikelse. Jag trodde att den skulle täcka mycket mer än den gjorde. Rättare sagt så täcker den i princip ingenting alls. Hade tänkt använda den lite som underlagscreme då jag har så känslig hy men går inte alls, då det knappt är någon skillnad mot att inte ha något alls.
 
Zoya nagellack. Köpt i tre olika kulörer och supernöjd. Täcker väldigt bra och behövs oftast bara en strykning. Håller super (nästan svårt att få bort). Rekommenderas.
 
 
 
China glaze nagellack. Köpte två kulörer varav jag endast testat en hittills i en mörk nyans. Täckte relativt bra och håller ok... men extremt svårt att måla med då det var väldigt rinnigt. Även om man tog lite på själva borsten så började det rinna mängder från skaftet som kom över hela händerna (aldrig upplevt mer rinnigt nagellack). Tog också lite längre tid att torka så jag som inte kan vara stilla hann sabba tre naglar. Kommer inte köpas fler av det märket.
 
 
Revlon Colorburst Matte Balm. Ett slags matt läppstift. Köpte det i nyans Elusive och Showy. Inte superförtjust i nyanserna jag valde men älskar själva stiftet. Det var mjukt och smidigt att ta på och torkade sedan långsamt till ett matt resultat som dock inte var så matt att det kändes torrt. Helt perfekt och höll bra på läpparna.
Nyanserna är dock lite missvisande om man ser på förpackningen. Elusive trodde jag skulle vara nästan hudfärgad men var en slags ljus rosaorange ton. Showy trodde jag skulle vara lite lilaröd men var i det närmaste pastellrosa. Funkar ok om jag blandar dem dock. Kommer köpa två eller tre nyanser till i alla fall då jag älskar känslan av att ha det på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela