Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Så får man tydligen inte säga nu för tiden....

Publicerad 2014-05-28 17:25:00 i Allmänt, Åsikter,

Låt oss bara klargöra detta lite. Om du är en person som använder dig av uttrycket "... men så får man ju tydligen inte säga nu för tiden..."... då har du antagligen sagt något som många andra haft invändningar mot. Med ganska stor sannolikhet har du sagt något som kvalificerar dig som skitstövel.
 
Och nej, det handlar inte om att du inte FÅR säga det. Du får säga vad du vill, nästan, men om man säger dumma saker får man också ta konsekvenserna av detta och inse att andra, mindre dumma människor, kommer att säga emot.
Så du får säga vad du vill... Säg du till de feta att du tycker att de är äckliga och ohälsosamma. Säg du att alla invandrare är kriminella. Stå på dig beträffande din rätt att säga negerboll. Säg att du tycker att kvinnans plats är i hemmet. Säg vad du vill. Du får det. Men då är du en skitstövel... och det kan du fan inte lasta andra för.
 
Jag är sååå trött på elaka skitstövlar som skall snyfta sig till sympati med ett " så får man tydligen inte säga nu för tiden"... Har de någonsin funderat på att det kanske, kanske är så att det finns ett skäl till att många andra "nu för tiden" inte tycker att det är ok?
 
(För trots vad vissa kanske tror så träffas vi i PK-maffian inte på årliga möten och bestämmer oss för "årets förbjudna ord" bara på ren jävelskap....)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela