Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nu har jag lite att läsa

Publicerad 2014-05-15 19:00:10 i Allmänt,

Jag går lite i faser gällande mitt läsande. Ibland är det scifi och fantasy som gäller, ibland mer vetenskaplig litteratur, ibland deckare.. och nu skall jag in i Harry Potters värld.
Har faktiskt inte läst en enda av de böckerna innan... På grund av att jag drabbades av en extrem avundsjuka att hon och inte jag hade skrivit böckerna.. haha. Bojkottade faktiskt filmerna i början av samma anledning. Kan ni förstå hur extremt löjligt av mig!!?? :D Tänk att bli så ilsk över att inte själv ha skrivit böckerna att man bara vägrar läsa dem... helst sjukt beteende.
 
Men nu har jag i alla fall kommit över detta. Grattis till mig.
Köpte de fem första böckerna via Tradera och skall nu börja gotta mig i dessa så snart jag hinner och orkar.
 
 
Har nu alla utom de två sista som jag får införskaffa när jag läst klart de andra. Sedan skall jag längta tills Nico blir så gammal att jag kan läsa dem för honom. Om han nu någonsin kommer vilja det med tanke på att han nu avskyr att behöva lyssna på sagor.
 

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-05-16 10:31:31

Åh, jag blir nästan lite avundsjuk på allt du har framför dig! :-) Jag läste böckerna vartefter de kom ut och den där väntan tills nästa kom var lååång. Jag läste dessutom om föregående bok (åtminstone, har även läst om rubbet någon gång) precis innan en ny kom, så att jag skulle ha allt i färskt minne när jag läste den nya. Måste nog läsa om dem snart. Och så längtar jag tills tigern är stor nog att läsa dem, enda problemet då är att jag måste skaffa dem på svenska först. Jag säger "problem" men egentligen blir jag mest glad av tanken på att köpa fler böcker.

Nördsvammel, over and out.

Svar: Man kan aaaldrig ha för mycket böcker :)
Knyttet

Postat av: Flickvänsmaterialet | en crash course i feministiskt selfieförsvar

Publicerad 2014-05-16 20:01:27

Åhh, lyllo dig! Önskar nästan att jag kunde läsa dem som om det var första gången igen!

Svar: Ja de är verkligen fantastiska.. och har bara hunnit plöja igenom två ännu :)
Knyttet

Postat av: Calle

Publicerad 2014-05-17 16:12:22

Åh, vilken resa du har framför dig!
Sen kan du komma hit till Norrköping och gå på Harry Potter-utställningen så kan vi fixa ett FeministFika samtidigt! Vilken dag det skulle kunna bli! :)

Svar: Hade helt missat att det skulle komma en utställning! ja det måste jag ju sjutton se till att gå på, och en FeministFika hade också varit väldigt trevligt! :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela