Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Några avslutande tips

Publicerad 2014-05-22 20:06:48 i Allmänt,

Idag har varit en något hektiskt dag då sonen fick vara med några timmar på jobbet, då jag sedan i ilfart fick hämta maken på jobbet då hans bil havererat och vi sedan ilade vidare för att förtidsrösta och slutligen köpa hämtmat då vi var i det närmaste döda efter att ha spenderat så mycket tid i min bil (i kö) då min ac är ur funktion.
 
Imorgon fyller jag år (grattis till mig) men jag ser redan framför mig hur det kan bli något av en mardröm då sonen redan nu spenderat en hel del tid med att skrika "JAG VILL OCKSÅ FYLLA HUNDRADE ÅR!! GE MIG PAKET NU!!!".
 
Men istället för att ta del av mitt kaos vill jag råda er att ta del av andra mer välskrivna saker... som dessa...
 
Fanny har skrivit detta inlägg om att folk måste sluta framställa SD som offer, och dessutom sluta köpa argumentet att folk röstar på dem för att man tycker synd om dem. Jag instämmer i hennes åsikt att få människor röstar på SD (eller på något annat parti) för att man tycker synd om dem, man röstar på dem för att man är rasist. Punkt.
 
Sanna har skrivit ett toppeninlägg om det problematiska med könsuppdelade grupper, eftersom man faller in i väldigt mycket normtänk och glömmer/förbiser alla de som inte passar in i dessa normer (extremt kort sammanfattat så ni MÅSTE läsa hennes inlägg!!)
 
Dessutom måste ni läsa Kickans inlägg om hur skämt aldrig rättfärdigar sexism och rasism. "Det var ju bara ett skämt", är ingen godtagbar ursäkt för att slänga ur sig vilken skit som helst.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela