Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Paket och träning - en söndag in my life... just nu i alla fall

Publicerad 2014-03-30 18:33:17 i Allmänt,

Idag fick jag faktiskt lite sovmorgon då Nico förvånansvärt nog gick med på att gå upp med Hampus ett tag. Blev ju dock snuvad på en timmes sovtid pga omställningen till sommartid. Attans.
 
Sedan storstädades huset... eller ja... Hampus storstädade medan jag tittade på.. Men jag diskade i alla fall. Efter det skulle jag åka till torget med Nico för att köpa presentkort till mamma som fyller år. Nico ansåg dock att ett litet plastkort i ett kuvert knappast kan räknas som ett paket till någon när det är kalas och krävde att få gå in och köpa en annan present också. Så vi gick in i en presentbutik där han själv fick välja present, som han sa skulle vara BÅDE till sin mormor och sin morfar - för annars var det ju orättvist. Sedan krävde han att han skulle få två paket också så köpte två smågrejor som vi åkte hem och slog in. Han frågade om det skulle finnas julgran också så han blev nog lite förvirrad av alla paket.
 
När vi kom och hem och hade ätit så tog vi en promenad hela familjen ner till mina föräldrar (som alltså är våra grannar). Nico åkte dock sparkmotorcykel. Där blev det presentutdelning och fika.
Som vanligt tog det ett tag att få Nico att gå med på att gå med hem igen efteråt och när vi väl kom hem vägrade han gå in så vi fick ta och gunga lite och jag rensade rabatt i några minuter.
Väl inne i huset tog jag fram mina vikter och körde träningspass. Jag är så extremt otränad att det är skrämmande. Det lilla lätta träningspass som brorsan gjorde åt mig kan jag typ bara köra till häften innan det känns som jag skall gå sönder.... och är inga tunga vikter jag har. Men snart så..
 
Nu börjar jag snart nytt jobb och med det startar mitt nya liv. Ny kost, nya träningsvanor. Skall lägga upp litet schema. Min plan just nu är att jag skall köra mitt träningspass med vikter hemma varje dag (förutom tisdagar kanske), jag skall promenera varje lunchrast som vädret tillåter det (förutom tisdagar), träna indoor walking innan jobbet på fredagar och träna cykel+core på lunchen på tisdagar. Sedan skall jag dra ner på onyttig mat och köra lite 5:2-aktigt.
 
Bara att se till att man håller i det hela och inte slutar efter två veckor...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela