Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nördiga brädspel jag vill ha

Publicerad 2014-03-28 17:27:58 i Allmänt, Film, SciFi, Stuff,

Jag har lite av en besatthet av att sitta och googla efter nördiga brädspel jag vill ha... Sedan köper jag typ aldrig något eftersom jag känner för få som vill spela den typen av spel med mig. Men en dag....
 
De spel jag tittat på just idag är en blandning av gamla och nya, några jag spanat på innan och några jag inte ens visste fanns.
 
Star Trek - Fleet Captains. Finns med på en hel del listor över bästa scifi-spelen, men är inte högst upp på min önskelista då det verkar vara lite av ett strategispel med krigsfokus, vilket inte riktigt är min grej. Tycker mer om StarTrek-Monopol som jag redan har.
Battlestar Galactica-spelet har jag spanat på läänge och jag kommer köpa det så småningom.
 
 
Hittade detta gamla Twin Peaks-spel som man säkerligen måste köpa begagnat om det ens går att få tag på, men det hade jag verkligen velat ha.
 
 
Ett Arkix X frågespel är jag väldigt sugen på. Dock är det gammalt och det tycks ingå ett VHS-band. Om detta band är något man måste kunna titta på för att spela själva spelet så innebär ju dock det ett visst problem.
StarGate-spelet verkar också bara gå att köpa begagnat men hade varit kul att ha även om spelplanen inte ser så lockande ut.
 
 
 
Tillsammans med Battlestar Galactica ligger detta The Walking Dead-spel på min topp 3-lista över spel jag vill ha. Varför? För att det är zombies... såklart.
 
Detta ligger också på mitt topp 3. För jag äälskar Cluedo, och blir extra kul i Harry Potter version.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela