Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Nico-dag och ensamkväll

Publicerad 2014-03-15 16:23:51 i Allmänt,

Idag har vi ägnat dagen åt att göra roliga saker med Nico. Lite kompensation för att vi är så trötta och tråkiga på vardagarna.
 
Först skulle dock Hampus städa bilen och då satte sig Nico och väntade i grushögen. Han var inte helt nöjd med att vänta och ropade då och då: Är ni klara nu då?
 
 
Sedan åkte vi och käkade på McDonalds för att sedan åka och handla biobiljetter. Det var ett tag tills filmen började dock så vi tog en sväng in på Molekylverkstaden. Nico är egentligen lite för liten tror jag men han älskade det. Speciellt att göra stora såpbubblor.
 
 
Blev en sväng in på biblioteket också där de hade en "häst".
 
 
... och även ett stort dockhus.
 
 
Sedan blev det knattebio. Vem? som bestod av åtta kortfilmer baserade på böcker av Stina Wirsén. Många av dem kände han igen och tyckte det var väldigt spännande. I mitten började han dock springa runt och vi fick ta ut honom och förklara att man måste sitta still om man skall vara på bio. Förlåt, sa han då, vi går in igen. Och då satt han still resten av filmen och applåderade när den var slut.
(Maken lade ner telefonen sedan - bilden är tagen innan filmen börjat)
 
 
Efteråt åkte vi och hälsade på hans morbror och hans tjej, vilket också var mycket uppskattat.
 
 
Nu har vi varit hemma ett tag men skall strax köra honom till hans mormor och morfar där han (förhoppningsvis - ta i trä) skall sova över så att vi kan få en lugn kväll på egen hand och sovmorgon. Sovmorgon... denna ljuva hägring.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela