Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Konstiga drömmar

Publicerad 2014-03-08 08:04:25 i Allmänt,

Jag har drömt så mycket konstigt i natt...
Började med en kort sekvens då jag var på väg att skjutas ut genom ett airlock i BSG.. men sedan fortsatte drömmen med att jag var gravid och på sjukhus för att föda. Alla läkare gick liksom runt och skämtade och flamsade hela tiden och det var mycket underlig stämning.... Var en lätt förlossning i alla fall för den gick ut på att barnet liksom plötsligt bara "ramlade ut".
Jag fick dock inte se bebisen för de rusade iväg med den och lade den i ett rum med andra bebisar som alla låg i akvarieliknande glaslådor. Alla bebisar var runt två dm långa, väldigt håriga i ansiktet och låg i små små miniatyrsängar... Förutom min bebis för det visade sig att det var en 2 dm stor älg.... vilket ingen fann underligt och inte vi heller. Vad söt! sa jag och Hampus bara och pratade med den lilla älgen genom glasrutan.
 
Något annat konstigt i drömmen var att Michael Fassbender var med hela tiden. Eller inte han som person utan bara hans namn. I drömmen pratade alla om honom, hans namn dök upp i alla möjliga sammanhang, så var tvungen att kolla imdb när jag vaknade (för hade glömt bort vem han var)... Visade sig vara den unge Magneto... Vet inte varför hans namn plötsligt cirkulerar i min hjärna nattetid.
 
Nu har jag fått masa mig upp i alla fall för sonen var pigg, ville läsa bok och äta köttbullar. Nu roar han sig med ett långt påhittat telefonsamtal med sin kompis Elins mamma. Skall antagligen bara sitta här i soffan och glo tills dess att jag måste ta med Nico till frisören för att klippa sig.
 
Åh vad jag skulle behöva ett barnfritt dygn med en lång låååång lååååång sovmorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela