Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inget sova för mig

Publicerad 2014-03-09 13:53:55 i Allmänt,

Mina sömnproblem fortsätter och fick väl kanske 1-2 timmars sömn i natt. Någon sovmorgon gick sonen inte med på att jag skulle ha. Han tvärvägrade att vara med sin pappa och tjöt tills jag gick upp. Eftersom jag tyckte att det var onödigt att alla skulle behöva vara uppe tidigt så skickade jag tillbaka maken i säng och tog satte mig med Nico och såg på Nicke Nyfiken.
 
Efter det blev det en sväng förbi mina föräldrar där Nico fick busa lite innan vi åkte och handlade. Nico var på mycket gott humör och sjöng för full hals under hela shoppingen. Efteråt krävde han att vi skulle sätta oss på borden vid affärens salladsbar för att han skulle fika... och varför inte. Om en liten fika kan förgylla hans dag så kunde vi sitta där ett tag.
 
 
När vi kom hem blev det korv med bröd till lunch och sedan ville han ut i trädgården. Hampus flyttade skräp och gjorde tegelkross att ha under altanen av alla gamla tegelpannor, och Nico hjälpte till en stund med hammaren i högsta hugg. Jag kan inte påstå att jag fick mycket gjort alls då sömnbristen gett mig extrem huvudvärk. Försökte slutligen smyga in och ta mig en tupplur, men då bestämde Nico att han inte heller skulle vara ute mer så nu sitter jag här i halvkoma medan Nico ser på Pippi.
 
 
Är lite trött på att spendera dagarna med att längta efter att det skall bli kväll så att jag får lägga mig igen.

Kommentarer

Postat av: Tant J

Publicerad 2014-03-09 23:15:25

Varje morgon när jag vaknar tänker jag på hur skönt det ska bli när det äntligen blir kväll och jag får gå och lägga mej.
Otroligt sorgligt egentligen och jag är världens sämsta mamma och fru just nu.
Men blev lite glad (elakt?) över att se att det är fler som känner likadant.

Svar: Ja usch man känner sig verkligen som en usel mamma och världens tråkigaste människa, men jag tror att det är viktigt att man ser till att få hjälp ur det. Antingen genom att uppsöka sjukvård för att utesluta medicinska eller psykologiska orsaker eller försöka få avlastning i hemmet så man får sin ensamtid och möjlighet att sova ut. Lättare sagt än gjort dock.
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela