Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hur läskig är American horror story?

Publicerad 2014-03-19 10:39:58 i Allmänt,

Har funderat lite på att börja se serien American Horror Story, men skulle vilja höra från någon som sett den exakt hur läskig den är? Jag var nämligen ett stort skräck-fan förr men med åren har jag blivit extremt lättskrämd och får mardrömmar av mycket... det mesta... typ allt.
 
Så hur läskig är den serien? Jag klarar ju inte av riktig skräck längre.. och absolut inte sådan som påminner om asiatisk skräck (typ The Ring, The Grudge etc).. och jag tycker inte alls om sådär blodiga saker saker som Saw.
 
Skulle någon kunna förklara stilen på serien så jag inte råkar traumatisera mig själv genom att se den?
 
 
Som exempel kan jag ju berätta att jag "halvsåg" filmen Mama (genom att ha den i litet format medan jag även sysslade med annat på datorn, samt snabbspolade vissa delar.. och blundade ibland) och fortfarande mår dåligt när jag tänker på den.

Kommentarer

Postat av: N

Publicerad 2014-03-21 17:28:58

Jag har sett alla tre säsonger och blev inte det minsta rädd. Å andra sidan krävs det mycket för att skrämma upp mig. Det finns ett par scener i säsong ett som du kanske kan uppleva som läskiga, men över lag tror jag inte det ska vara något problem. Det är mest intriger och sådär som fokus ligger på. Ge det en chans :)

Svar: Jag kanske får ta och göra det då :) Men då skyller jag på dig om jag blir traumatiserad :)
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela