Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

När Knyttet skall städa

Publicerad 2014-06-14 17:50:14 i Allmänt,

... så går det mindre bra.
 
Jag har ju nämnt min autistiska lilla grej, vilket bland annat innebär att jag har svårt för städning. Jag har svårt för när saker ligger i fel rum och jag måste gå fram och tillbaka, jag har svårt för att avgöra i vilken ordning jag skall städa så jag låser mig, jag har svårt för saker som inte har en bestämd plats och jag måste kunna fokusera enbart på städningen för att det skall fungera.
 
Min stora städardag har därför resulterat i att jag enbart städat ett enda rum, och är inte ens riktigt klar med det. För Nico gör att jag kommer av mig och så fastnar jag igen och så får jag ångest och nu sitter jag alltså och har fysiskt ont i kroppen av att ha spänt mig så mycket av irritation och ångest idag.
 
Skulle seriöst behöva en städhjälp. Eller en barnvakt. Men helst både och.
 
Nu skall jag istället sätta mig och skriva världens längsta lista på vad som behöver göras men som jag inte gjorde idag. Bland annat städa upp alla Nicos saker som han passade på att bara belamra hela vardagsrummet med medan jag städade köket.
 
(och jo min man hjälper till så ingen tror att jag är förtryckt här hemma..hehe.. men idag hade jag skickat honom på uppdrag att handla hem massa saker... och just nu leker han med sonen då denne veeerkligen behövde stimulans och jag var toktrött och surtant)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela