Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inte mycket eget att säga idag

Publicerad 2014-01-16 19:58:07 i Allmänt,

Har lite mycket nu på jobb och hemma så hinner liksom inte sitta ner och formulera tankar alls. Finns ingen ork till det helt enkelt. Ibland måste man prioritera livet utanför det dära internettet. Har haft så mycket i huvudet det sista att jag glömmer av allt. Glömmer svara på mail, att ringa upp folk och allt möjligt. Ursäkta för detta, jag återkommer snart.
 
Så länge kan jag tipsa om saker jag själv läst som jag tycker att ni också kan läsa.
 
Detta inlägg av Mondokanel till exempel (en ny blogg jag fann via Schmenus och tycker mycket om)
 
Lady Dahmers två inlägg om det där med samtyckeskrav - upplysande och viktigt.
Inlägg 1 och Inlägg 2
 
Ett bra inlägg av Moralfjant
 
Ja så det kan ni ju roa er med att läsa så länge. Själv väntar jag på att min son skall somna men han ligger här i sin säng och vrålar: JAG ÄR ARG MAMMA!! så det kan nog dröja ett tag innan han somnar. Efter det skall vi se nåt avsnitt eller två av Homeland och sedan sova..... om jag någonsin slipper ut ur detta barnrum vill säga.
 
För övrigt befinner jag mig just nu i en Sherlock-inducerad depression. et har varit typ två år mellan alla säsonger och nu skall jag alltså behöva vänta i TVÅ ÅR på att få se Sherlock och underbara Moriarty igen!!?? TVÅ ÅR?! Världens bästa detektiv och världens härligaste skurk - hur skall jag klara mig utan?
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela