Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En duktig, en slapp och en sjuk

Publicerad 2014-01-11 19:57:24 i Allmänt,

Idag har i alla fall maken fått saker gjort. Satt innertak och grejat i kontoret. Inte mycket kvar nu så är hela huset klart invändigt.
Själv har jag fortfarande inte mått bra på grund av den tidigare magsjukan/influensan/whatever och det faktum att jag inte sover på nätterna. Har noll energi och ork, och typ flimmrar för ögonen på mig hela tiden.
 
Nico har varit ovanligt lugn idag och det fick sin förklaring på kvällen då vi plötsligt upptäckte att han hade feber och var helt hes. Detta trots att han går på penicillin för öroninflammation. Finns det inga gränser fö rhur mycket ett barn kan vara sjuk? Är ju jättesynd om honom. Han har de senaste åtta veckorna varit helt frisk i två av dessa.
 
Och övertrött eller något har han blivit för just nu pendlar han mellan att hoppa uopp och ner i sängen och ligga ner i en hög och gråta. Själv kämpar jag för att behålla lugnet och vara pedagogisk och inte börja dunka huvudet i väggen av trötthet.
 
Enda ljuspunkten, förutom att Hampus varit så duktig med renoveringen idag, är att första avsnitten av nya serien Helix har kommit. Virus, isolerad gforskningsstation, mystiskt... än så länge lovande. Dock är den en sådan där satans riskserie - en sådan de kan lägga ner plötsligt utan att man får svar på något alls.
Men om det händer kan man i alla fall glädjas åt att det bekräftats att handlingen är klart för två ytterligare säsonger av Sherlock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela