Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Behöver verkligen en natts sömn

Publicerad 2014-01-03 18:05:07 i Allmänt,

Har inget minne av att jag någonsin drabbats av sådan total sömnlöshet som jag haft de senaste två veckorna. Jag är ständigt trött men aldrig på det sättet att jag känner att jag kan sova, bara så det känns som om jag skall svimma.. och den där satans huvudvärken. Varje kväll lägger jag mig för att sedan ligga vaken i princip hela natten. Om jag somnar till så sover jag kanske någon timme för att sedan vakna av en mardröm, oförmögen att somna om igen. Är inte ens så att jag ligger och tänker utan är helt blankt. Som en dator som hängt sig - inget som händer men vägrar stänga av.
Nu har det gått så långt att jag förutom att jag har en allmän sjukdomskänsla i kroppen hela tiden och ögon som svider så har jag pereferi-hallucinationer och ständiga nervryck i ögonen... Alltså jag ser skuggfigurer som rör sig snabbt i kanten av synfältet hela tiden. Jag berhöver VERKLIGEN sova.
 
I natt sov jag alltså inget men gick upp runt åtta imorse ändå för var liksom ingen idé. Sedan spenderade vi hela förmiddagen med att handla material för att färdigställa kontoret, sista ofärdiga rummet i huset. Vi köpte även skor. Gick till Skopunkten så vi fick ett par var. Till Nico fick vi dock bara ta ett par utan att prova då han meddelande högljutt och upprört att han inte tänkte ha några andra skor än de han redan hade.
Sedan gick jag och skaffade mig en ny telefon. Har dock inte kunnat använda den så mycket då Nico lade beslag på den omedelbart. Medan jag skaffade den så rymde Nico och vi fick leta igenom halva köpcentret i panik innan vi hittade honom i en zooaffär. Mindre trevlig upplevelse.
 
På vägen hem såg Nico en man med mörkt yvigt hår utanför Statoil och sa förfärad: Gargamel!
Som tur var hörde mannen inte det. Haha.
 
Sedan vi kom hem har Hampus grejat lite med att tömma kontoret, medan jag inte har energi att göra något alls. Orkar knappt röra fingrarna för att skriva och vill bara att det skall bli kväll, för måste måste verkligen sova nu.
 
Trots att jag känner mig som ett "ursketet äpple" eller "en potta skit" som är uttryck min kära mor alltid brukade använda - så är jag glad. Har hänt bra grejer, även om de än så länge är lite hemliga. Riktigt bra grejer. Och om allt löser sig som det ska så kan 2014 bli ett riktigt bra år.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela