Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

The te-be

Publicerad 2014-02-07 11:16:05 i Allmänt,

Nu har vi alltså en TV (eller enligt Nico, en te-be). Den ser så fin ut. Men än så har vi inte sett på den. Skulle spela tv-spel men kan inte klura ut hur vi ändrar bildformatet så den inte stetchar ut hela bilden... Och Hampus har inte tid för han måste leka nonstop med sin fräs.
 
 
Känns nästan konstigt. Jag har inte haft tv på fem år, och Hampus har inte haft det på typ mer än tio år. Förresten är det reflektioner som gör att det ser ut som om tv:n har en stor spricka :) Den är hel.
Kanske får slå på stort och hyra en film ikväll :P
 
Jag har spenderat morgonen hos farbror doktorn som beställde massa prover, men de kan jag inte ta förrän på måndag. Sedan städade jag min bil inför besiktningen. Har en tendens att bara slänga allt på golvet i den, typ skräp, parkeringsbiljetter, snus etc. Min bil är rätt vidrig.. haha. Fast man kan se det som ett spännande experiment också - t.ex. kan jag meddela att McDonalds små cheeseburgare inte möglar om man glömmer dem på golvet i en bil i flera månader. De blir bara hårda. Detsamma kan inte sägas om Statoilmackor (nu låg det dock ingen sådan i bilen, men jag vet detta sedan tidigare "experiment").
 
Nu skall jag ta en mitt-på-dagen-vila innan jag skall besikta bilen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela