Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Superbilen och SuperMario

Publicerad 2014-02-07 22:00:58 i Allmänt,

Jag hade tydligen ingenting att oroa mig för angående besiktningen av bilen. Vet inte varför kah fick för mig att typ allt skulle vara fel på den. Efter att, som alltid, ha kommit dit nästan en timme för tidigt och suttit och frusit i bilen så fick den inte en enda anmärkning. Härligt :)
 
Så kunde handla, hämta sonen och åka hem nöjd och glad.
Vi invigde den nya tv:n med att se en Disneyfilm med Nico som satt som förtrollad nästan hela filmen, tills han fick myror i benen. Var riktigt mysigt att sitta hela familjen och kura.
 
När Nico somnat så spelade jag och Hampus lite SuperMario på vårt Nintendo 64, men fy farao vad segt det spelet är. Måste skaffa Mario Kart!!
 
Sedan spenderade jag lite tid på datorn och insåg att det ateistforum jag är med är absolut är det diskussionsforum med trevligast samtalsklimat jag stött på på nätet. Man kan ha helt olika åsikter men behandlar ändå varandra med respekt.
 
Nu skall jag sova och har jag tur kanske jag kan få lite sovmorgon. Hampus skall upp tidigt och har lovat att försöka underhålla lillkillen. Bara att hoppas på att han går med på det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela