Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Pysselmaken och slapparfrun

Publicerad 2014-02-06 18:06:37 i Allmänt,

Jag är som vanligt bara trött. Har faktiskt gjort absolut ingenting sedan jag kom hem från jobbet. Hade en plan att sortera mina böcker och greja ordning i biblioteket men orkade aldrig ta tag i det. Myser med sonen istället.
 
Hampus mest bara pysslar han. Han började häromdagen med att bygga en modell av "strandbesten", en slags skulptur som går när det blåser (googla).
 
Sedan tyckte han att det var så kul att han nu använder sin CNC (?)-fräs och gör mycket större delar så han kan bygga en stor sådan, fast med motor istället för propeller. Den kommer vara stor som en mindre ponny. Fråga mig icke vart han hade tänkt ha den någonstans. Han har kul i alla fall. Tror han har fått nog av att greja på huset nu för ett tag framöver.
 
Nu är vår plan att ha en "göra va fan man vill"-helg. Som tur är kan mamma och pappa ha Nico ett tag för annars blir det ju mest vad han vill. Min plan är att göra det jag inte orkade göra idag och börja gå igenom kartonger hos föräldrarna samt släpa hem min gamla spinnrock som skall få stå i hörnet av köket.
 
Dessutom väntar vi på att vår nya TV skall komma. Skulle tydligen levereras idag mellan 17 och 21... ? Va fan har de för arbetstider på den budfirman?

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela