Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fucked up

Publicerad 2014-02-10 16:59:33 i Allmänt,

Just nu känns det som om hela min kropp är fucked up. Känns helknas på alla sätt och vis.
Jag har värk i nästan hela kroppen (mest i rygg och knän), har extrema "restless legs"-symtom fast i hela kroppen. Jag är trött hela tiden men kan inte sova på nätterna då det kryper i kroppen och jag svettas som en gris. Jag är konstant hungrig men när jag äter mår jag illa med en gång. Jag behöver kissa tusen gånger per dag.
Vad sjutton är det frågan om?
 
Var i alla fall på vårdcentralen idag ju så hoppas de kan klura ut vad som är fel genom att titta på mitt blod. Hade varit trevligt om det var något som ett enkelt litet piller kunde fixa.
 
Har även hunnit med banken idag, jag har latexat fönster och lagt silikon i kanten av kökskaklet - och fått lära mig läxan att latex och silikon INTE är likadant (insikt efter att ha fått kletig silikon på hela mig och på alla disktrasor). Nu skall jag måla fönster innan jag skall hämta barnet som är hos sin mormor och morfar.
Kanske orkar jag med något mer idag men det är tveksamt. Just nu känns vetskapen att vi måste laga middag sedan som ett berg jag skall bestiga. Dock glädjs jag åt tanken på att The Walking Dead är tillbaka från sitt uppehåll!! Zombies <3
 
Maken ser jag dock inte röken av då han gift om sig med sin fräs. Kan man räkna det som otrohet om ens make spenderar all sin lediga tid med något annat, eller måste det vara någon annan?
 
I övrigt lyssnar jag på soundtracket till Frozen och expanderar på det sättet min nördighet till nya nördiga områden (som jag visserligen varit inne och trampat på innan med tanke på min osunda fixering vid Den lilla sjöjungfrun).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela