Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det är inget problem, säger mansgrisen Mannerström

Publicerad 2014-02-17 18:31:00 i Allmänt, Feminism och genus,

Ok, läs detta.
Så sju av tio kvinnor inom restaurangbranschen uppger att de utsatts för sexuella trakasserier. Det är deras upplevelser. Deras ord.
 
Vad väljer då Aftonbladet att göra? Jo de väljer att fråga en MAN om detta. Stämmer det Mannerström? Du som kallar kvinnor för "lilla gumman" och inte tycker att vårt rike lider sådan brist på bra kvinnliga kockar att det bara inte går att skrapa fram en till juryn i era tv-program, vad tycker DU om detta?
 
Och vad väljer Mannerström att svara? Jo han väljer att totalt förkasta dessa kvinnors upplevelser genom att säga att nej, det är minsann inget problem. Det är ju bara "på skoj". Det är ju i så fall kvinnornas ansvar att göra samma sak tillbaka eller säga ifrån.
 
Så jävla klassiskt. Det är ju inte så att männen har något ansvar. Att de borde lyssna på kvinnornas upplevelse av det hela och kanske ändra på sig. Nej nej.. det är kvinnorna som måste fatta skämt och tuffa till sig om de skall få vara med...
 
Blir. Så. Trött.

Kommentarer

Postat av: Hockeysmurf - Ja, det ÄR jag!

Publicerad 2014-02-19 09:27:06

Blev helt paff när jag läste hans världsfrånvändande "sanning", undrar hur fan AB tänker som över huvud taget kommer på tanken att fråga den där stofilen...

Svar: Jo man kan undra om han ens tänkte alls innan han svarade...
Knyttet

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela