Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Superhjältar mot cancer

Publicerad 2014-12-06 18:53:02 i Allmänt,

Idag hade Nico ett av sitt livs bästa ögonblick, om man frågar honom, tror jag. Jag och mamma tog med honom till Barnens Lekstad där Superhjältar mot cancer var på besök. Det var Spiderman, Batman, Superman och Ironman - varav Spiderman är Nicos stora favorit.
 
För er som undrar vilka Superhjältar mot cancer är, så är det några killar/män som på sin fritid förvandlar sig till superhjältar och besöker barnsjukhus samt samlar in pengar till cancerforskning. Riktigt underbara människor.
 Uppmanar alla att besöka deras sida på facebook och stödja deras arbete.
 
Nicholas som är rädd för utklädda människor var livrädd först, men efter att ha observerat dem på avstånd i nästan 1,5 timme så vågade han gå fram. Killarna var så otroligt tålmodiga och snälla, och hjälpte honom på traven flera gånger för att han skulle kunna övervinna sin rädsla. Kände stor tacksamhet över att de verkligen såg alla barn och inte bara de modiga som syntes och hördes mest.
 
Tillslut var han som en svans efter Spiderman, pratade med honom och var sååå lycklig. Dock vågade han aldrig krama eller stå stilla brevid länge så alla bilder är tyvärr lite suddiga (foto: Monica Hermanson).
Han har sedan vi åkte därifrån pratat om och om igen om att han träffade dem, tittat på bilderna flera gånger, visat sin pappa och man märker att det var ett stort ögonblick för honom och att han var stolt över sig själv.
 
Skrev och tackade killarna i Superhjältar mot cancer, och fick ett jättefint svar tillbaka. Som sagt var - riktigt fina människor!!
 
 
Här kan man se superhjältarnas snygga dräkter (förutom Superman som inte syns i bild). Har försökt dölja ansiktet på okänt barn som hamnade med i bild.
 
 
Nicholas slog bokstavligt talat nästan knut på sig själv av nervositet i början.
 
När både Spiderman och Batman satte sig hos honom blev han både lycklig och rädd, och två sekunder senare flydde han därifrån.
 
Spiderman gav dock inte upp utan han försökte få kontakt med Nicholas flera gånger, och efteråt sa Nico "jag trodde de skulle vara läskiga men de var jättesnälla"

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela