Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Mina favvo-skådisar i år

Publicerad 2014-12-24 22:20:28 i Allmänt,

... eller kanske skall skriva "just nu" då jag som sagt har ett mycket begränsat minne och glömmer bort saker. Jag har också valt bort, till största delen, de mest välkända "superstjärnorna" och valt de som på ett eller annat sätt stått ut lite extra för mig just i år.
 

 

Anna Kendrick

 
Förutom att hon är med i Pitch Perfect, som jag såg för första gången i år (men ej tog med på filmlistan då den inte kom ut i år) så har hon ett coolt sätt i intervjuer som jag gillar. Hon verkar vara en skön människa och spelar ofta självständiga tjejer med lite attityd.
 

Lee Pace

 
Snubben spelar alvkung i Hobbit-filmerna och Ronan i Guardians of the galaxy - vad mer kan man säga? Förutom att han är satans het när han är blå?

Aubry Plaza

 
Har visserligen sett henne i olika roller i filmer, som hon gjort bra, men hon är främst med på listan då jag blev lite besatt av att se intervjuer med henne ett tag då hon är superskönt helskum.

Sebastian Roché

 
Han spelar ängeln Baltazar i Supernatural, och är med på listan då jag älskar hans karaktär i den serien. Både för att han är rolig men också för att han är väldigt het.

Kristen Bell

 
Hon är superbegåvad, verkar genuint snäll och trevlig, gör väldigt roliga intervjuer och kan sjunga som en ängel. Love her. Älskar för övrigt hennes man också som är fruktansvärt rolig (och som också kunnat hamna på denna lista) och de verkar vara ett så gulligt par.

Chandler Riggs

 
Han hamnade på listan då jag tycker att han genomgått en sådan enorm utveckling som skådis. Han började som den extremt irriterande ungen på The Walking Dead (oh vad jag störde mig på hans gnäll) till att nu vara skitcool.

Felicia Day

 
Har skrivit om henne så nyss att jag inte behöver göra det igen. Queen of Geeks.

Kavan Smith

 
Han har mest haft mindre roller i serier men jag ville ha med honom för jag tycker att han är en begåvad skådis som alltid tillför något extra till sina roller, och han kan spela genomgod kille och iskall mördare men samma härliga leende vilket är lite cool.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela