Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Just nu

Publicerad 2014-08-10 20:42:21 i Allmänt,

Skriver ju inte lika ofta längre, men nu när jag har en en lten stund över då jag väntar på att maken skall bli klar med sitt datorspel så vi kan se klart filmen Europa Report (sett den innan - älskar den), så tänkte jag dela med mig lite av vad som händer i mitt liv just nu....Helt enkelt genom att svara på frågor som jag ställer till mig själv på ett halvpsykotiskt sätt.
 
Vilka tv-serier roar jag mig nu på sommaren då nästan allt har säsongsuppehåll?

För närvarande följer vi "bara" Falling skies, Under the doom, Last Ship och The Strain. Ingen av dessa faller under absoluta favoriter. Falling skies har jag ju skrivit om innan och den är ok, aliens typ. Under the doom är klassiskt förvirrande a la Stephen King och lär inte få ett logiskt slut. Last Ship har många underhållande kvaliteter som jag gillar (skall som sagt var skriva mer om den serien nån dag) men är lite av en lång "heja-USA"-reklam. The Strain har jag ännu sett för lite av för att kunna uttala mig, men småintressant hittills.
 
Vilken flik har varit sparad längst på min dator denna vecka?

Haléns. Där jag fyllt min kundkorg och varje dag går in och funderar på om jag skall trycka köp. Snart händer det.
 
Vad tänker jag mest på just nu?

Lite ytligt, men sonens kommande födelsedagskalas. Vill att det skall bli lyckat och har lite ångest att jag inte kommer hinna få tag på den prinsesshandskar han vill ha. Inga affärer jag varit i har haft och för sent att beställa online. Vad gäller djupare tankar så är det lite för mycket om barn som far illa på nyheterna just nu för att jag skall kunna hantera det.
 
Vad jag skulle vilja syssla med för närvarande?

Jag hyser något av en "hemlig" dröm att ha en YouTube-kanal där jag kan prata om roliga saker, och allvarliga saker, men förutom att jag inte kan ett dugg om videoredigering så är alla framgångsrika inom det området roliga och energiska... och jag är varken eller. Jag är trött och inte alls kul.
 
Jag vill också, som alltid, skriva böcker... men det vill sig liksom inte. Ingen ork, ingen tid, ingen inspiration.
 
Vad jag faktiskt gör?

Jobbar större delen av tiden och när jag inte jobbar så städar jag eller umgås med sonen... på ett ungefär.
 
Favorit att äta just nu?

Tacochips med ananas-salsa, majs och ost på.. och så in i ugnen. Överkonsumerar. 
 
Skall göra just nu?

Skälla på maken som skulle joinat mig för ett bra tag sedan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela