Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Drömmar

Publicerad 2014-08-09 09:32:35 i Allmänt,

Alltså drömmar som man har på natten. Jag drömmer mycket och minns det mesta.

Natten är dock indelad i tre faser. Del ett då drömmen färgas av vad jag tänkte på innan jag somnade. Del två som är den mest fantasifulla och surrealistisk. Och del tre då jag börjar vakna och till viss del kan styra drömmen. Del två är såklart coolast.

Inatt drömde jag att jag hälsade på en gammal barndomsvän, Malin, som hade flyttat från en liten ö till en annan. I drömmen var det på grund av att hennes svärföräldrarna tvingat henne att åka båt fram och tillbaka till fastlandet hela dagarna, berättade hon. Jag tittade på hennes hus som var som ett skitsnyggt modernt villa villerkulla där allt gick i turkost och lila med draperier och glitter. I ett hörn av huset fanns dock en tandläkarmottagning som meddelande att de tog 1200 kronor för en halvtimma tandstensborttagning, vilket jag tyckte var dyrt.

På ön fanns också massor av sjörövare i träning. Men plötsligt dök det upp massa poliser i båtar som skulle drogtesta piraterna. Själv blev jag orolig då jag kom på att jag kanske tagit kokain nyss (!? aldrig gjort irl och hade tydligen ingen större effekt i drömmen). Jag och två pirater lurade dock poliserna genom att använda ett första hjälpen kit i mun väska för att ta blodprov på oss själva och sätta på plåster så det såg ut som vi redan testats och sedan satte vi oss och pratade vid ett picknickbord och såg oskyldiga ut.

Sedan vaknade jag. Strax efter att den ena piraten sagt att han inte ville ta av sig hatten för att han var så rufsig i håret.

Kommentarer

Postat av: Lotta

Publicerad 2014-08-10 21:54:24

Tja, det var ett lite dyrt pris haha. Men billigt om man har mycket tandsten! Bara så du får en referens! :-P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela